Casarse a Catalunya

Joieria Grau compleix 75 anys amb una mirada cap al futur i com a referent en joieria.

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Joieria Grau, una de les joieries més prestigioses d’Espanya, celebra enguany el seu 75é aniversari amb una campanya molt especial.

En ella, combina la seva tradició joiera amb la innovació de la Intel·ligència Artificial, creant una model del futur que ha sigut batejada com GAIA.

Des del seu naixement a Lloret de Mar en 1947, Joieria Grau va destacar gràcies al tracte honest, humà i la seva manera de captar l’essència de cada client. Avui en dia aquest petit comerç creat per la família Grau compta amb establiments a Barcelona, Sabadell, Lloret de mar i Blanes.

Passat, present i futur de la joieria.

Enguany Joieria Grau celebra els seus 75 anys retent homenatge al seu passat mitjançant una mirada cap al futur. Així és com neix GAIA, model creada mitjançant Intel·ligència Artificial. El seu nom fa referència a la mare del planeta Terra segons la mitologia grega i vol ressaltar la seva aposta per la tecnologia i la innovació, sense deixar de costat la seua tradició i qualitat en cadascuna de les seves peces. Peces que són atemporals ara i ho continuaran sent 75 anys més amb la seva exquisida bellesa, fetes per a lluir la teva essència ara i sempre.

La innovació de Joieria Grau i GAIA

Grau ha fet un pas cap al futur en integrar la Intel·ligència Artificial en el seu procés creatiu. Amb l’objectiu de buscar una sinergia entre el passat, el present i el futur, ha creat la primera intel·ligència artificial utilitzada per a aquest fi. Gràcies a aquesta innovació, la joieria ha aconseguit crear una campanya única i diferenciadora, sent pionera en l’ús de IA en el sector de la joieria. Aquesta iniciativa demostra la visió disruptiva de Joieria Grau i el seu compromís per oferir als seus clients experiències úniques i exclusives.

Per 75 anys més

Moltes vegades els aniversaris se celebren commemorant el passat i valorant el camí recorregut, però no es mira cap al futur. A Grau el futur és brillant, innovador i avantguardista, ple de joies que acompanyaran a les persones durant el seu dia a dia, perquè les joies són per a tota la vida. Perquè aquestes joies perduren, Grau disposa d’un taller propi on els seus experts realitzen tot el procés creatiu; des del disseny fins al meticulós encastat de diamants i pedres precioses. El seu enfocament artesà assegura l’autenticitat iqualitat en cadascuna de les seves peces

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.