Casarse a Catalunya

Look minimalista

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Descobreix el maquillatge més afavoridor per ser una núvia natural. Està de moda i ho diuen les més fashionistes. 

Lluir un maquillatge natural i senzill el dia del teu casament et farà triomfar en el dia més feliç de la teva vida.

Cada cop són més les núvies que s’apunten a aquesta tendència que, sense cap mena de dubte, ha arribat per quedar-s’hi. Ens agrada la naturalitat i és que ja se sap, i és tot un encert, que “menys sempre serà més”.

Hem pogut veure l’actriu Sara Sálamo acudir als Goya sense gens ni mica de maquillatge. Ella mateixa reivindicava la bellesa natural i va fer-ho davant de milions de persones. Ella ha sigut tan sols un dels rostres coneguts que abandera el look minimalista. Però has de tenir en compte un seguit de pautes per tal que la teva pell llueixi perfecta.

Està molt bé voler mantenir la senzillesa i portar poc o gens de maquillatge, però per això has de prendre’t molt seriosament la cura de la pell.

 

BackStage Bcn i Oui Novias

La pandèmia ha provocat, sense que ens n’haguem adonat, un nou tipus d’enllaços. Casaments on la senzillesa i la naturalitat prenen força respecte d’altres aspectes. Així doncs, si estàs preparant el teu “sí, vull” i vols sorprendre sense grans ostentacions, opta per un look minimalista pel que fa al maquillatge.

Arribar al casament amb una pell radiant serà el resultat d’uns mesos en què hauràs cuidat el teu rostre amb productes centrats en la lluminositat i la hidratació, i en què la constància dels tractaments previs veuran els resultats. Hi ha moltes núvies que decideixen optar per aquesta opció de maquillatge natural o, fins i tot, per no lluir-ne. D’aquesta manera, aconsegueixen veure’s d’allò més senzilles i senten que no s’allunyen del seu look habitual, cosa important per no sentir-se disfressades.

També hauràs de tenir en compte l’època de l’any en què celebraràs el casament. No serà el mateix casar-se a l’hivern, quan utilitzaràs uns cosmètics adients per a aquesta època, que casar-se a l’estiu, quan, de ben segur, arribaràs a prescindir de certs productes. També hauràs de tenir en compte que un bon tractament facial durant els dies previs a l’enllaç i una bona preparació, amb una rutina estricta al matí i a la nit, poden ser perfectes per al teu rostre.

Clarins, Yves Saint Laurent i Channel 

Nars, Dior i Fenty Beauty

Així doncs, tens dues opcions, o bé no maquillar-te i lluir la teva pell tal com és, o bé optar per un maquillatge subtil amb tons d’allò més naturals, com els nudes o metal·litzats, de forma discreta, per donar un toc de color al teu rostre.

Carolina Herrera

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.