Casarse a Catalunya

Un amor de veritat

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La parella va conèixer-se fa 12 anys al centre de salut on treballen actualment. Cap dels dos podia preveure que el dia que es van veure per primera vegada van segellar el seu destí per sempre

“Si vols guanyar aquesta partida, hauràs de treballar-t’ho”, va dir la Demelza al Víctor, i és que ella va veure-ho tan clar que volia fer les coses de la millor manera possible per tenir un final d’allò més feliç. “Vam estar més de 6 mesos fins que vam decidir anar sols a prendre alguna cosa”. Va ser, per a ells, un temps prudencial i d’allò més especial, ja que els dos van poder anar fent forat als seus cors per donar cabuda a allò que sentien i que sentirien amb més profunditat més endavant.

Els dos asseguren que, després de 12 anys junts, res ha canviat. Es fan riure mútuament i aquesta és una de les coses que manté viva la seva relació.

Han fet un munt de plans durant aquest temps, han anat junts a concerts, han fet passejades en moto a llocs improvisats… Moltes vivències que han solidificat la relació fins a dia d’avui.

Quan van complir una dècada junts, el destí els havia preparat una de les sorpreses més maques i màgiques de la seva vida. Va arribar l’Eren, el seu petit tità, que ara compleix 2 anys.

La màgia no acabava aquí, i és que la seva història continua de la millor de les maneres. El Víctor va demanar matrimoni a la Demelza i ella no va poder negar-s’hi. Després de 12 anys, ell ja li havia robat el cor. Així doncs, van posar-se de ple amb els preparatius i van tenir la immensa fortuna de trobar el Jaume de Dasler. “Ens ho va posar tot molt fàcil per organitzar el casament”. Ell, juntament amb el Cristian i la Carla de C&C Estudi Fotogràfic, van fer que tot anés sobre rodes.

 

Van organitzar un casament tipus còctel amb paelles i pica-pica. Tothom en va quedar encantat. L’equip de Dasler va encarregar-se de tot el mobiliari, taules, barres, plats, cristalleries… I la decoració floral va anar a càrrec de Daniel Lafuente Projects.

“Amb tanta veterania i experiència, ens vam poder relaxar en tot moment en un dia inoblidable i de tants nervis. Sense aquests grans professionals, hauríem anat molt perduts”, recorda la parella.

Fotografies de C&C Estudi Fotogràfic

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.