Casarse a Catalunya

S’apropa l’estiu i cal protegir-se del sol

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Cada vegada som conscients que tota la família s’ha de protegir. Comprem productes amb factor de protecció més elevat.

Busquem productes tolerats per tot tipus pells fins i tot les més sensibles. Tant adults com xiquets solem preferir textures no enganxoses. Clarins aposta per textures en aigua, llet, olis amb acabat sec. Moltes persones prefereixen envasos pràctics com una boira que es vaporitza i es reparteix fàcilment per tot el cos, un “stick” solar en gel solgut no gras per al rostre, coll i zones sensibles.

Després de l’exposició solar és imprescindible reparar i apaivagar la pell amb productes específics altament hidratants i calmants.

Prenem consciència de l’impacte mig ambiental que té els productes solars en el nostre entorn. Clarins elabora solars que són respectuosos amb el medi ambient amb envasos reciclables i fórmules que protegeixen la fauna i a la flora marina.

Les fórmules solars de Clarins respecten al temps la pell i els corals de la mar. Després d’haver realitzat rigoroses proves els Laboratoris Clarins poden afirmar que la seva gamma solar no té cap impacte negatiu en els corals.

Els tubs i flascons de la línia Solar Clarins han sigut fabricats amb plàstic reciclable. Les caixes estan realitzades en paper elaborat de fusta produïda en boscos gestionats amb criteri sostenible.

Pionera en el respecte als oceans, Clarins dona suport al repte de “Plastic Odissey”: un catamarà de 25 metres propulsat exclusivament per residus de plàstic marí. Realitzen la selecció de residus a bord, utilitzant com a combustible aquells no reciclables.

 

Bronzejar-se millor prenent menys sol!

El sol ens aporta vitamina D però danya la nostra pell. Les nostres fórmules incorporen els últims avanços tecnològics i botànics dels Laboratoris Clarins per a preservar la joventut de la pell:

El “Sun Filter Complex”, elaborat amb els millors filtres orgànics, absorbeix els raigs abans que penetren en la nostra pell i la protegeixen dels raigs UVA (causants de l’envelliment i de les al·lèrgies) i dels raigs UVB (causants de l’enrogiment de la pell).

El “Sun Plant Complex” a base de 7 extractes de plantes (pésol, escorça de plataner, aloevera, baobab, olivera, tanamu i espiga d’or) completa l’acció dels filtres amb una acció antiedat que protegeix les cèl·lules de la pell. És capaç de reforçar les defenses de la pell i evita l’envelliment prematur a causa de l’exposició solar.

Les textures s’estenen amb facilitat. Garanteixen un bronzejat uniforme i constant durant tota l’exposició. Un derivat de tocoferol (prové de compostos orgànics que formen la vitamina E) reforça l’acció antioxidant dels filtres i prevé l’aparició d’arrugues i de taques.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.