Casarse a Catalunya

Dia 4 BBFW: Modeca, Ogadenia Couture, Pedro Palmas i Luca Balboa

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Ja ens trobem al quart dia de la Barcelona Bridal Fashion Week. Avui al matí, els protagonistes han estat Modeca, Ogadenia Couture, Pedro Palmas i Lucas Balboa. A continuació us fem un breu resum de les desfilades.

Modeca

Modeca va presentar tres col·leccions per als amants dels adorns de qualitat i els detalls d’alta gamma que mostren l’elegància i la sofisticació del disseny holandès.

Blisfull Collection de le Papillon, és la impressionant línia “Dare to Wear”, creada i seleccionada meticulosament per a núvies úniques i segures. Ofereix una varietat d’estils i dissenys versàtils i cridaners, elaborats amb teles exquisides d’alta qualitat, adorns i comptes brillants i amb una varietat de transparències sofisticades.

Adorious és pur romanç italià. Dirigida a núvies clàssiques i elegants que aposten clarament per la moda atemporal, però alhora moderna i contemporània, la creació destaca per la seva elegància cosmopolita i sofisticada.

Zephhyr de Couture és un producte d’inspiració divina aquesta inspiració divina unida al mític disseny avantguardista de la firma. Totes les peces, acuradament pensades i elaborades, cobren vida de manera majestuosa per acompanyar la núvia en un dels seus dies més importants.

Ogadenia Couture

La col·lecció que presenta Ogadenia’s es basa en dissenys de tall clàssic inspirats en el cinema dels anys 20, 30, 40 i 50 i la moda americana i parisenca. Aquesta creació ha actualitzat els patrons que van fer història. La col·lecció destaca per la seva versatilitat, de manera que el 80% de les peces es poden barrejar i combinar per crear estils personalitzats. La paleta de colors va des del blanc òptic, el blanc empolsat, el nude i el rosa.

Pedro Palmas

La col·lecció de Pedro Palmas està inspirada en la neu i la fascinació del color blanc, símbol de puresa i presagi de bondat i prosperitat. Marca el silenci absolut del moment. El dissenyador amplia la seva visió de la núvia personalitzant els seus vestits amb rasos de seda i polièster, mikados i creps.

Lucas Balboa

La col·lecció de Pedro Palmas està inspirada en la neu i la fascinació del color blanc, símbol de puresa i presagi de bondat i prosperitat. Marca el silenci absolut del moment. El dissenyador amplia la seva visió de la núvia personalitzant els seus vestits amb rasos de seda i polièster, mikados i creps.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.