Casarse a Catalunya

BBFW Dia 4: Mireia Balaguer, Studio Serravalle, Lorena Panea, Madam Burcu i Madeline

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El dia no va poder començar de millor manera, marques que van ressaltar la bellesa interior i exterior de la dona desbordant de seducció.

Mireia Balaguer, Studio Serravalle, Lorena Panea

Mireia Balaguer és una marca d’alta costura amb molta feina manual i sofisticades seleccions de teixits, tuls i transparències, que formen la base de vestits que realcen la bellesa particular de cada dona amb un toc exclusiu. Mimant els detalls a la recerca d’una dona més fresca, romàntica i amb personalitat.

La seva nova col·lecció s’inspira en el pintor victorià postromàntic i neoclàssic Lawrence Alma-Tadema. Les seves obres remeten a les antigues Grècia i Roma en una descripció lluminosa, pura, equilibrada i romàntica de la vida.

A favor d´un món igualitari, lliure d´estereotips de gènere, corporals i sexuals, Studio Serravalle s´enfoca a crear un espai íntim per a somiadors compromesos amb un futur sustentable. “Aurora Borealis”, és el nom de la col·lecció 2024 presentada a la passarel·la de Barcelona Bridal Fashion Week. L’espectacle de llum natural al cel va ser la inspiració per a aquesta col·lecció immersa en patrons dinàmics, des de llums brillants com cortines, raigs i espirals. Il·luminats amb tons xampanys, efectes nude i glitter que evoquen estels o estrelles atmosfèriques.

Lorena Panea, inspirada en l’antiguitat, utilitza tècniques ancestrals per oferir al seu atelier de Barcelona vestits de núvia o convidada atemporals i personalitzats. Lorena Panea va llançar la col·lecció 2024, titulada “Gènesi”, una col·lecció inspirada en el donar de la vida femenina. La seva essència ens transporta als orígens de lexistència.

Madam Burcu Couture

Madam Burcu Fashion House és una marca de moda nupcial especialitzada en la creació de vestits de núvia únics i elegants, sempre al dia amb les darreres tendències.

És així com la marca llança la seva darrera col·lecció, “D’oro” conté impressionants vestits elaborats amb els millors materials i amb una atenció a cada detall que desborda sofisticació, glamour i classe. Perquè cada núvia expliqui la seva història única, inspirada en la bellesa i les meravelles de l’univers, preparada amb amor i dedicació per crear una experiència inoblidable.

Madeline

Una miríada de textures, riques teles, detalls ben pensats i accessoris personalitzats estratègicament ubicats encarnen l’art de la moda de Madeline. La col·lecció Madeline Couture es va crear a partir de la consciència que l’autenticitat de la bellesa ve de dins. Aprofitant l´enfocament modern i elevat de la moda nupcial, una àmplia gamma de formes i siluetes que s´adapten a teixits suaus.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.