Casarse a Catalunya

ELIE SAAB protagonitza la Bridal Night de Barcelona Bridal Fashion Week

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La desfilada més especial i esperada de Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW) va brillar amb llum pròpia ahir a la nit al Museu Marítim davant de més de 450 convidats. 

La marca libanesa d’alta costura Elie Saab va presentar per primera vegada sobre una passarel·la la seva col·lecció de moda nupcial durant la Bridal Night, la nit de gala de l’esdeveniment que organitza Fira de Barcelona.

Amb un total de 30 outfits, vuit dels quals van ser dissenyats especialment per a l’ocasió, la col·lecció “A sense of wonder. Spring 2024” d’ELIE SAAB va despertar una gran expectació. Inspirades en els regnes florits de l’artista japonès Katsushika Hokusai, les propostes que es van veure sobre la passarel·la van transportar el públic a un univers imaginat de gràcia i serenitat suspès en algun lloc entre el cel i la terra, invocant una sensació de sorpresa.

 

La col·lecció de la casa de moda libanesa captura un moment contemporani però fugaç a més d’una quinzena d’elegants vestits evanescents, confeccionats amb exquisits teixits i elaborats detalls florals. Alhora, els vuit vestits brodats creats específicament per a aquesta desfilada aposten per siluetes més cenyides, amb intricats i iridiscents adorns de lluentons, perles i plomes, que realcen la gràcil, capritxosa i suau feminitat de la dona ELIE SAAB.

Segons Elie Saab Jr, CEO d’ELIE SAAB: “Desfilar a Barcelona per primera vegada és una ocasió transcendental per a nosaltres igual que presentar la nostra col·lecció “A sense of wonder” durant la Barcelona Bridal Fashion Week en una desfilada exclusiva és un veritable plaer. A ELIE SAAB estem encantats de celebrar la moda nupcial alhora que seguim ampliant les creixents expressions de la dona ELIE SAAB”.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.