Casarse a Catalunya

Dia 1 BBFW: Isabel Sanchís, Yolancris, The Atelier

  Temps de lectura: 2 minuts

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La tarda del primer dia de Barcelona Bridal Fashion Week ha estat a la mateixa altura d’aquest matí, on hem pogut gaudir de les desfilades de les noves col·leccions d’Isabel Sanchís, Yolancris i The Atelier.

Isabel Sanchís

Isabel Sanchís ha presentat la seva nova col·lecció 2024 a l’esperat primer dia de la Barcelona Fashion Week. La firma ha continuat sent fidel a la seva clau de l’èxit: Peces més properes a l’alta costura que al prêt-à-porter.

Entre els dissenys presentats ha destacat la combinació entre l’artesania tradicional i les tècniques més avantguardistes, originant peces fortes i espectaculars, drapejats fluids elegants i sexys, i peces esculturals que mostren detalls suspesos a l’aire. Tot plegat sota un predominant, i sempre elegant i seductor, color negre, suavitzat amb les pinzellades càlides de verds, taronges i marrons.

El motor d’aquesta col·lecció ha estat la connexió amb la dona actual i el desig de fomentar un diàleg creatiu entre la peça i l’espectador. Els dissenys d’Isabel Sanchís han desprès excel·lència, exclusivitat, harmonia i feminitat. Tots els dissenys, exquisidament confeccionats, han complert l’objectiu de la signatura de magnificar la feminitat a les seves feines. Els dissenys que s’han pogut veure a la passarel·la han estat confeccionats amb materials i brodats exclusius, patronatges precisos i feines de tècniques tradicionals amb una sensibilitat moderna.

Isabel Sanchís ha demostrat que segueix en la línia de crear peces femenines, actuals, elegants i sense data de caducitat. Dissenys destinats a aquelles dones contemporànies que aprecies les peces de qualitat i ben fetes.

Yolancris

Yolanda Pérez, aposta per una núvia atrevida, fidel a si mateixa i als seus valors. D’aquestes idees neix la nova col·lecció “Actitud”, la col·lecció de vestits de núvia d’alta costura inspirada en l’estètica disruptiva i elegant dels anys 50 de Jacques de Fath. “Actitud” és un cant a la llibertat, tot un homenatge a aquelles dones segures i apoderades que volen ressaltar la seva sexy i glamurosa silueta femenina.

Tradició i savoir-faire es converteixen en el nexe de disseny de l’atelieren on la marca busca fusionar els estils romàntic i bohemi dirigits a dones autèntiques, diverses i d’esperit lliure. En suma, tota una aposta antinòvia per a una nova generació de núvies modernes i minimalistes.

Joventut i longevitat, símbols del crisantem japonès, inspiren l’essència d’una prolífica creació d’espectaculars dissenys orquestrats amb teixits nobles d’alta qualitat com el ras, el mikado i els patchwords.

En la seva aposta per transmetre una estètica lliure, relaxada i natural, característica de l’estil boho, la marca aposta per un avantguardisme més disruptor amb certa tendència anti-bride, actitud audaç que desemboca en l’excel·lència, l’elegància i la sofisticació en aquesta nova col·lecció “Actitud ”.

The Atelier 

L’atmosfera natural i romàntica que flueix de l’obra “Stray Birds” de Rabindranath Tagore és la que la firma The Atelier recrea a la seva col·lecció nupcial “El teu amor” d’aquesta tardor – hivern.

L’espiritualitat que amaga la naturalesa on l’amor és l’omnipresent protagonista, el cel festeja el mar i els ocells llencen els núvols, esdevé la inspiració d’aquesta extravagant i magnífica col·lecció. Estil luxós i delicada tecnologia de costura brodada integrats en una estètica estructural, elaboren un disseny únic amb inspiracions de diferents figures artístiques com la literatura o el romanticisme

La col·lecció la presenten l´equip de dissenyadors de moda internacionals liderats pel llegendari Director Creatiu i Mentor de Disseny, el Professor Jimmy Choo. La col·lecció consta de peces úniques, basades en la diversitat de cultures i estètiques i presentades en tres línies de moda principals: The Atelier Couture, The Atelier Ready-to-Wear i The Bridal by The Atelier, la línia nupcial de la marca.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.