Casarse a Catalunya

BBFW23 Dia 3: Poesie Sposa, Ramón Sanjurjo i Julia Kontogruni

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El tercer dia de la Barcelona Bridal Fashion Week, Poesie Sposa, Ramon Sanjurjo i Julia Kontogruni van brillar sobre la passarel·la.

Poesie Sposa, Camilla Elena i Andrea Lalanza

Poesie Sposa ret homenatge a Marjane Satrapi i el seu còmic autobiogràfic Persèpolis, sobre la saga d’una família iraniana a Teheran entre els anys 60 i 90. cerca la senzillesa, la franquesa, l’autoafirmació i la llibertat d’expressió i pensament.

Helena, la marca nupcial italiana fundada per Camilla Elena Signore, aporta una nova visió al món nupcial amb creacions que capten tendències i responen a les necessitats de les noves generacions. Lluny de ser només una col·lecció, Helena és un concepte, un camí dinàmic cap a una nova visió del món nupcial.

L’atelier d’Andrea Lalanza compta amb les mans dels artesans més experimentats per confeccionar vestits de núvia únics i exclusius, confeccionats a mida amb els millors teixits nobles, cuidant minuciosament cada detall. La nova col·lecció “Alice” està inspirada en “Alícia al País de les Meravelles” en un homenatge a la música i la creativitat interior d’un món fantàstic i de fantasia. Aquesta col·lecció utilitza macramé senzill i encaix fi per afavorir siluetes elegants amb grans volums.

Ramón Sanjurjo

Ramón Sanjurjo va presentar la nova col·lecció “Bohemian”, que defineix l’home amb una àmplia sensibilitat: artista, lliure, poc convencional, personal, com els dissenys presentats, plens de frescor i vida. Els colors utilitzats van des de tons pastís com el blau clar, el beix, el vermell maduixa i el verd poma, reflectint una paleta de colors de la Costa Blava o un quadre de Monet.

Julia Kontogruni

Les creacions de Julia Kontogruni han esdevingut emblemes de l’alta costura a l’estàndard europeu de qualitat i artesania. El cos desossat, la construcció molt detallada i elaborada o les aplicacions de puntes cosides a mà combinades amb sofisticats detalls de pedreria, atorguen a les teves peces una brillantor elegant i única.

Nàpols, una ciutat on les aromes d’un antic regne encara abracen les parets de les esglésies antigues, al llarg dels estrets carrers dels barris històrics a la vora del mar Tirrè, és en aquesta terra de foc on Julia Kontogruni s’inspira, aclaparada per les aromes i sabors del mediterrani.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.