Casarse a Catalunya

BBFW Dia 3: Demetrios i Carlo Pignatelli

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La tarda del tercer dia, una de les més esperades de tot l’esdeveniment, va pujar a l’escenari dues grans marques: Demetrios i Carlo Pignatelli.

El tercer dia de la Barcelona Bridal Fashion Week prometia i lliurava emoció i il·lusió a tots els amants de la moda nupcial. Els vestits de núvia més elegants de la temporada de Demetrios van ser seguits immediatament pels vestits de nuvi de Carlo Pignatelli, que prometen no deixar indiferent ningú.

Demetrios

La nova col·lecció de Demetrios es va exhibir a BBFW i va quedar clar des del moment en què les models van començar a caminar per la passarel·la que el tema subjacent era un equilibri perfecte entre elements moderns i clàssics. Era evident que el dissenyador havia pensat amb cura en cada detall, des de l’intricat brodat fins al delicat brodat i els bells detalls d’encaix.

Latenció al detall va ser realment impressionant. Cada peça era única i feta a mida, amb un toc d’elegància i sofisticació que era inequívocament Demetrios. Les siluetes dels vestits eren impressionants i fascinaven els espectadors.

L’intricat brodat va ser un testimoni de la paciència i precisió que Demetrios ha d’haver posat a cada vestit. El delicat brodat va ser igualment impressionant, afegint un toc de brillantor i glamour als ja impressionants dissenys.

L’ús de puntes va ser un punt culminant particular. Demetrios va aconseguir utilitzar aquest element clàssic d’una manera moderna i única, creant un bell contrast entre la delicada tela i les audaços siluetes dels vestits.

Carlo Pignatelli 

Basat en l’autèntic “Made in Italy”, Carlo Pignatelli va arribar a BBFW per revelar la seva nova col·lecció titulada “Sunset Trip”, inspirada en un viatge fascinant per descobrir vestits usats per celebritats entre els anys 50 i 90.

Les línies dels vestits estaven impecablement treballades per crear una silueta favorable que semblava acariciar el cos. L’estilista va aconseguir un equilibri perfecte entre elegància i sensualitat, realment impactant.

Una de les característiques destacades de la col·lecció va ser lús de transparències. El dissenyador va incorporar aquest element de manera subtil i sofisticada que va afegir una capa d’intriga i misteri als dissenys.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.