Casarse a Catalunya

BBFW Dia 2: Ines di Santo, Agnieszka Swiatly i Nicole Milano

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Ines di Santo, Agnieszka Swiatly i Nicole Milano van protagonitzar la segona jornada de la Barcelona Bridal Fashion Week

Ines di Santo

La dissenyadora canadenca Inés di Santo va obrir la segona jornada de la Barcelona Bridal Fashion Week. L’estilista va mostrar tècniques clàssiques d’alta costura per crear vestits de núvia i de nit envoltats d’un romanticisme sense complicacions, fantasies de bellesa i amor en la confecció del vestit de núvia “perfecte”.

Aquesta nova col·lecció, “Sinfonia nº 54 en plena floració”, és una composició minuciosa i delicada de detalls florals pintats a mà, comptes dimensionals i tècniques de manipulació de teixits. En organitzar els seus elements de disseny exclusius i les seves famoses proporcions dramàtiques, Ines di Santo té com a objectiu crear una col·lecció que ingressi a la primavera amb una vibrant exhibició de color i textura.

Agnieszka Swiatly

Agnieszka Swiatly és una dissenyadora polonesa la marca de la qual es caracteritza pel seu enfocament a la silueta femenina. Els seus vestits de núvia i cerimònia destil·len un aire avantguardista combinat amb un toc de luxe, creant un estil particular i modern que és apreciat per les seves clientes a tot el món.

En aquesta edició 2024, la marca va revelar extraordinaris dissenys que conformen una col·lecció atrevida, amb una notòria tendència cap a vestits cada cop més artesanals, florals en 3D i un toc extremadament sexy i femení.

Formoso

En els darrers tres anys, Formoso s’ha posicionat com una de les marques de núvia de referència a Espanya ia l’estranger, vestint els somnis de les dones que busquen trencar amb allò establert amb vestits bijuteria que trenquen amb els cànons tradicionals.

La nova col·lecció, “Opulence”, arriba per revolucionar el concepte de núvia utilitzant tècniques artesanals.

Woná Concept i Eva Lendel

Woná Concept i Eva Lendel, marques nupcials emergents d’Ucraïna, van presentar juntes les noves col·leccions a la passarel·la.

“Miami Bliss” de Woná Concept va cobrar vida per a la núvia moderna, segura, bella i única que busca el vestit perfecte per a qualsevol situació, des de casaments informals a la platja fins a casaments glamurosos en un saló.

“Less is More” d’Eva Lendel és elegància, bellesa pura i minimalisme reinventat, una col·lecció que presenta clàssics familiars enriquits amb centelleigs atrevits, grans i voluminoses flors de fantasia fetes a mà i elements desmuntables com faldilles, cues o llaços.

Nicole Milano

Nicole Milano, la signatura de vestits de núvia de la família, va presentar al públic la nova col·lecció “Beleza Infinita”.

Nicole Milano s’inspira en la terra i les textures amb una col·lecció de vestits que mostren la perfecció de la natura i el patrimoni cultural que, combinats amb el luxe i el refinament, creen una unió perfecta per transmetre l’elegància italiana de la marca.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.