Casarse a Catalunya

BBFW Dia 1: Jesus Peiro, Sophie et Voilà i Joli Poli

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El matí del primer dia de la Barcelona Bridal Fashion Week va estar marcat pels elegants desfilats de les grans del món nupcial: Jesús Peiro, Sophie i Voilà i, la debutant, Joli Poli.

Jesús Peiro

Jesús Peiro, com l’edició anterior, va tenir l’honor d’inaugurar l’esdeveniment. Sent la primera marca a trepitjar la passarel·la, va exhibir la nova col·lecció: “35”, el nom de la desfilada, els anys de funcionament de la marca i la quantitat de vestits presentats.

Inspirant-se en les desfilades de moda de la capital francesa, la dissenyadora Merche Segarra, dissenyadora de la marca Jesus Peiro, desplega la nova col·lecció de la marca per a aquesta temporada: l’emblemàtic “35”.

Creada el 1988, Jesús Peiro compta ja amb 35 anys de disseny i confecció de vestits de núvia admirats a tot el món. Així, la marca espanyola va apostar per la seva edat pel nom de la col·lecció de la temporada 2024.

Aquest homenatge a grans dissenyadors com Alber Elbaz, Alaïa i, per descomptat, Christian Dior, va encantar els amants de la moda que van assistir a la desfilada inaugural de la més recent edició de la Barcelona Bridal Fashion Week.

Els vestits que van desfilar a la passarel·la tenien un toc comú: el volum. Tant per les faldes amb forma de globus com per les fundes de teixits voluminosos, que s’enamoren dels brodats i estampats cridaners amb purpurina. No podien faltar les plomes i les puntes, recuperant també els estimats llaços utilitzats a la col·lecció anterior.

Sophie  et Volià

Una altra marca espanyola va desfilar aquest matí a la passarel·la: Sophie et Voilà. La marca basca ha presentat la seva col·lecció 2024 anomenada (G)euria, inspirada en l’aigua i la pluja.

La marca del País Basc fa una gran entrada amb la seva nova col·lecció per a la temporada 2024. Rendint homenatge a l’euria, que significa aigua i pluja, Sophie et Voilà porta una selecció de vestits minimalista i inspiradora.

“(G)EURIA és la tornada als orígens de Sophie et Voilà, havent begut de l’aigua de l’experiència d’aquests anys. És la nostra col·lecció, i és com la pluja: neta, natural, inevitable i plena de vida”, revela Saioa Goitia, CEO & sòcia de la marca.

A la passarel·la vam veure looks amb peces que anaven des de minifaldilles fins a vestits voluminosos, passant també per siluetes fluides. En els darrers anys, Sophie et Voilà s’ha posicionat com una de les marques de vestits de núvia més aclamades internacionalment.

Joli Poli

La marca de núvia vietnamita ha tingut la seva primera aparició aquest matí a la Barcelona Bridal Fashion Week. La col·lecció es diu “Blossom ’24” i convida tothom a ser teletransportats a un món imaginari eteri.

Joli Poli Couture, fundada per Anh Thu Pham Dang, és una marca de vestits de núvia de luxe que va trepitjar per primer cop l’escenari de BBFW. Realment va fer que tots cridessin l’atenció amb les seves magistrals estructures florals en 3D i les elegants corbes creades per la lleugera combinació de seda i tul.

Un joc d’oposats s’entrellaça amb una harmonia impecable: translúcid i fosc, sòlid i suau, clàssic i modern, minimalista i maximalista.

Com el nom de la col·lecció ho indica, a la desfilada es va veure tot allò relacionat amb la natura: les teles flotants semblaven cascades i les pedres brillants van hipnotitzar els que pensaven que el sol es reflectia a l’aigua. Les flors eren una cosa que no podia faltar, presents a tots els vestits, ja fossin d’estil clàssic o modern.

De fet, cada peça era una obra fascinant d’art, que combinava la moda contemporània amb una sensibilitat romàntica i vintage.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.