Casarse a Catalunya

Bridal Collective presentarà a BBFW2023 totes les seves diferents col·leccions al complert

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

S’acosta la BBFW2023! Esdeveniment referent per a les grans marques internacionals del sector nupcial, talent emergent i signatures d’alta costura que presenten les seves creacions per a la pròxima temporada 2024. 

Barcelona es declara capital de la moda nupcial mundial. Un lideratge que es comprovarà de nou del 19 al 23 d’abril.

Bridal Collective presentarà a BBFW 2023 totes les seves diferents col·leccions al complert: ENZOANI, BLUE BY ENZOANI, LOVE, ÉLYSÉE ATELIER,  ÉLYSÉE, ÉTOILE, ÉLYSÉE ÉDITION & PEN LIV.

 

Fundada en 2005, Enzoani és la col·lecció insígnia exclusiva que realment representa el disseny de la marca. L’estil característic de Kang Chun Lin emana una elegància atemporal amb traduccions avantguardistes de dissenys nupcials clàssics, detalls d’encaix, exquisides granadures i una construcció superior del producte.

 

Fundada en 2007, Blue by Enzoani personifica a la núvia clàssica per excel·lència en oferir estils que perduren en el temps i la tradició sense abandonar la moda i el preu. Els detalls i l’estil d’aquesta col·lecció estan acuradament dissenyats i curats per Kang Chun Lin, amb cada vestit meticulosament i acuradament construït per a produir un ajust i un acabat d’alta qualitat com cap altre. Blue by Enzoani té un preu moderat i està destinat a complementar la marca insígnia Enzoani.

 

Fundada en 2021, Love representa un enfocament de “volta al bàsic” per al disseny de núvies, celebrant la bellesa en la simplicitat. Amb un enfocament en siluetes elegants, netes i minimalistes amb estils elàstics de georgette i mikado amb detalls subtils però ultra romàntics, “Love” és com la nostra germana menor en la família Enzoani, diu el director artístic Kang Chun Lin.

La col·lecció ÉLYSÉE Atelier adopta un enfocament d’alta costura per a la decoració sumptuosa i opulenta caracteritzada per l’estètica ÉLYSÉE. ÉLYSÉE Atelier explora l’evolució de l’estil característic de la marca i el complex disseny de patrons. Els vestits de la línia estan enriquits amb detalls brodats a mà subtilment teixits al llarg de l’intricat encaix col·locat a mà per a una visió nupcial elegant i sofisticada que cobra vida.

Llançat en 2019, ÉLYSÉE representa la primera entrada de Enzoani en el mercat nupcial convencional: atractiu d’alta gamma amb preus accessibles. La col·lecció està inspirada en l’art i l’arquitectura neoclàssics i utilitza siluetes modernes per a accentuar i contornejar la figura.

Llançada en 2021, la col·lecció ÉLYSÉE Editon de talles inclusives està dissenyada per a núvies en talles 18-34 (els EUA) / 20-36 (el Regne Unit) / 46-62 (UE) que busquen l’estètica distintiva de ÉLYSÉE. ÉLYSÉE Édition presenta edicions especials dels estils ÉLYSÉE favorits, actualitzats amb sastrería i construcció personalitzades. Amb la influència dels patrons tradicionals del segle XVIII, la confecció de cada vestit ÉLYSÉE Édition s’ha reinventat enginyosament d’endins cap a fora per a contornejar, realçar i secundar encara més les figures de les núvies. El resultat és una col·lecció magistralment feta a mà de bells dissenys únics inspirats en èxits de vendes volguts i comprovats.

La col·lecció Beautiful Bridal va passar a dir-se ÉTOILE a 2020 i va passar a formar part de la Divisió ÉLYSÉE, actualitzant la línia Beautiful amb una nova infusió d’elegància i un estil juvenil i femení. Les núvies reconeixeran l’estètica inspirada en la línia germana de ÉTOILE, ÉLYSÉE, però descobriran que té una personalitat pròpia única; la col·lecció està dissenyada per a aconseguir el mateix luxe i gust que ÉLYSÉE, però a un preu modest. ÉTOILE farà les delícies de les núvies amb el seu característic ajust que s’adapta al contorn del cos en siluetes clàssiques i contemporànies, juntament amb els seus subtils però elegants adorns moderns.

PEN·LIV, és una nova col·lecció per a núvies que busquen vestits d’alta costura moderns amb un ambient juvenil, avantguardista i sexy. Igual que amb totes les col·leccions de la companyia, es posarà molt èmfasi en l’artesania, l’ajust i l’assequibilitat. La col·lecció PEN·LIV serveix com un llegat amorós per a elles. L’esperança és que amb PEN·LIV, hi hagi un vestit de núvia per a cada núvia dins del portafoli de Bridal Collective.

 

 

 

Cal recalcar que per primera vegada tindrà una presència global en la Barcelona Bridal Fashion Week de 2023 amb els directors creatius de totes les marques presents.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.