Casarse a Catalunya

Barcelona Bridal Fashion Week obre portes demà a Montjuïc amb les primeres desfilades

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Barcelona Bridal Fashion Week obre portes demà a Montjuïc amb les primeres desfilades

Barcelona Bridal Fashion Week, l’esdeveniment referent mundial del sector de la moda nupcial, organitzat per Fira de Barcelona amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, torna demà dimecres als palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc per presentar les col·leccions de vestits de núvia, núvia, festa i cerimònia de la temporada 2024.

Començarà amb la passarel·la (19-22 d’abril) que inclou les desfilades de 34 dissenyadors, inclòs ELIE SAAB com a protagonista especial, i seguirà amb la fira comercial (21-23 d’abril) on hi exposen més de 350 marques, el 76% internacionals.

Amb el lema Rise, la 33a edició de Barcelona Bridal Fashion Week contribuirà a l’obertura de nous mercats ia la promoció de la creativitat, la innovació i la inclusió d’un sector que vol ser més sostenible i responsable per respondre a les demandes i gustos de les núvies actuals que demanen dissenys més artesanals i personalitzats.

La indústria de la moda nupcial espanyola és la més important a Europa i la segona més exportadora del món després de la Xina. Catalunya, amb una quota del 41% sobre el total de la xifra de negoci espanyola, és tradicionalment la comunitat autònoma que lidera les vendes de moda bridal a l’exterior. A Barcelona Bridal Fashion Week assisteixen compradors de més de 90 països per fer les comandes dels vestits que portaran les futures núvies i nuvis la temporada que ve.

AGENDA PREVISTA

Dimecres 19 d’abril

Desfilades: 12h Jesús Peiró – 13.30h Sophie et Voilà – 15h Isabel Sanchis – 16.30h YolanCris – 18h The Atelier (Malàisia) – 21h ELIE SAAB (Barcelona Bridal Night)

Dijous 20 d’abril

Desfilades: 9.30h Inés di Santo (Canadà) – 11h Agnieszka Swiatly (Polònia) i Lorena Formoso – 12h Woná Concept & Eva Lendel (Ucraïna) – 13.30h Nicole Milano (Itàlia) – 15h Marylise, Rembo Styling – 16.30h Cymbeline (França) – 18h Marc & Maria – 21h Rosa Clará

Divendres 21 d’abril

Desfilades: 10h New Talents (Poesie Sposa / Camilla Elena / Andrea Lalanza, More) – 11h Ramon Sanjurjo Julia Kontogruni (Bulgària) – 13h Demetrios (Itàlia)- 16.30h Carlo Pignatelli (Itàlia) – 21h Atelier ProNòvies

10h Obertura fira comercial

 Dissabte 22 d’abril

Desfilades: 10h New Talents (Mireia Balaguer / Studio Serravalle/ Lorena Panea) – 11.30 Madam Burcu Couture (Turquia) – 13h Madeline (EUA) – 15h Modeca (Països Baixos)– 16.30 Ogadenia Couture, Pedro Palmas.

20.30h Gala de lliurament dels Premis Barcelona Bridal & Fashion Awards presentada per Judit Mascó.

Diumenge, 23 d’abril

Fira comercial: De 10.00 a 18.30h

 

IMPORTANT: Amb l’acreditació de premsa/influencer es pot accedir a totes les desfilades programades a la Passarel·la de BBFW, excepte les d’Inés di Santo, Atelier Pronovias, Rosa Clará, i Elie Saab (Barcelona Bridal Night) que depenen directament de la invitació del dissenyador.

Totes les desfilades es podran seguir en streaming a través de la web del saló.

 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.