Casarse a Catalunya

BBFW eleva la creativitat i el negoci de la moda nupcial mundial a la màxima expressió

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La passarel·la (19-22 d’abril) mostra les col·leccions bridal de 34 dissenyadors i tindrà a ELIE SAAB com a protagonista especial.

Més de 350 marques, el 76% internacional, participen en el trade fair (21-23 d’abril) que atrau a compradors de 90 països.

Organitzada per Fira de Barcelona amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, BBFW anima al sector a “fer un salt” cap a nous mercats i projectar la creativitat, la innovació i la inclusivitat per a una moda més sostenible i responsable que respongui a les exigències i gustos de les noves núvies. D’aquí el lema “Rise” amb el qual presenta enguany la seva passarel·la, que tindrà lloc del 19 al 22 d’abril, i la seva potent fira comercial, amb un 76% de marques internacionals procedents de 34 països, oberta entre el 21 i 23 d’abril en els palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc.

La directora de BBFW, Albasarí Car, subratlla “el nostre esdeveniment respira moda, creativitat, negoci i internacionalitat gràcies al suport de l’univers bridal a nivell global i de la presència de grans marques d’alta costura. Som líders i acompanyem al sector en el seu creixement i evolució, recollint les últimes tendències i creant l’atmosfera propícia per a impulsar les vendes ja que ens visiten compradors de tot el món”.

 

Moda de passarel·la

BBFW començarà amb la passarel·la, on se succeiran durant 4 dies les desfilades de 34 dissenyadors de 15 països. Es veuran les noves col·leccions dels líders bridal nacionals com Jesús Peiró; Rosa Clara; Atelier Pronovias; Nicole Milano; Isabel Sanchis; Sophie et Voilà; Yolancris; Marco & María; Ramón Sanjurjo; Ogadenia Couture, Pedro Palmas, Lucas Balboa o Lorena Formoso. A nivell internacional, entraran en escena Cymbeline (França); Agnieszka Swiatly (Polònia); Marylise & Rembo Styling i Carta Branca (Bèlgica); The Atelier Couture by Prof. Jimmy Choo (Malàisia); Julia Kontogruni (Bulgària); Demetrios i Carlo Pignatelli (Itàlia); Modeca (Països Baixos), Joli Poli (Vietnam); Wona Concept & Eva Lendel (Ucraïna); Madeline (els EUA), Madam Burcu (Turquia) o Ines di Sant (el Canadà).

 

També hi haurà espai per a conéixer talents emergents que irrompen en la moda nupcial amb propostes trencadores que abasten nous estils. És el cas d’Andrea Lalanza, Lorena Panea, Mireia Balaguer, Poesie Sposa, Llitera Elena, Habite i Studio Serravalle.

En línies generals, les marques proposen peces cada vegada més artesanals i personalitzades amb enriquits teixits, brodats, pedreria i adorns de gran qualitat i molts dissenys s’inspiren en la naturalesa on els motius florals marquen tendència.

Per a aconseguir major repercussió i abast a nivell mundial, les desfilades de BBFW es retransmetran en obert en streaming i serviran també de font d’inspiració a les futures núvies que podran veure les col·leccions en directe o diferit.

En breus comença aquesta gran setmana de la moda nupcial!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.