Casarse a Catalunya

Aconsegueix la teva millor versió

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

D’ona’t un respir. Sabem que l’organització d’un casament és un procés tediós, llarg i pesat. 

Per aquesta raó, moltes núvies l’eviten i contracten l’ajuda d’un/a wedding planner que les ajudi a facilitar i viure aquest procés més relaxades. Encara que no cal dir que la contractació d’un professional no t’evitarà l’estrès per a les proves del vestit, les proves del pastís, del banquet i més coses que requeriran la teva aprovació.

Els experts aconsellen a les núvies que, almenys una setmana abans, tanquin l’agenda de preparatius, a fi que aclareixin la seva ment sortint amb amics i gaudint dels últims dies de solteria. Tot i això, és vital que també et prenguis temps per a tu, tenint en compte els 5 consells que esmentem a continuació.

Cuida la teva alimentació

No hi ha res millor que incloure fruites, verdures i hortalisses a la teva dieta diària. T’assegurem que seran la millor aportació al teu cos perquè llueixis revitalitzada, fresca i, sobretot, sana. No oblidem que l’alimentació influeix en l’aparença de la pell, dels cabells, de les ungles…

Dorm

No dormir les 8 hores necessàries fa que el cos llueixi cansat, amb ulleres i que rendim menys al llarg del dia. És per això que, un dia abans del casament, hauràs de dormir les hores necessàries perquè el teu cos et permeti gaudir al màxim de la festa.

Medita

La millor medicina per desfer-te de l’estrès i de l’ansietat és la meditació. Encara que sigui només uns minuts, t’ajudarà a recuperar la pau i a mantenir la ment tranquil·la per afrontar aquest dia tan esperat amb la millor salut mental, que, per tant, es veurà reflectida en la teva salut física.

Visita un spa

Deixa’t acaronar amb la gran varietat d’experiències que t’ajudaran a aclarir la ment, a tranquil·litzar-te i a relaxar-te, a més de fer-te lluir espectacularment bella.

Fes exercici

Una altra manera de sentir-te bé i preparar-te per a aquest gran dia és fer exercici. Segurament, si abans de la proposta t’exercitaves regularment, amb els preparatius del casament podria ser que aquesta pràctica hagués quedat a l’oblit. Però què millor que recuperar aquesta disciplina dies abans del teu casament? T’assegurem que tornar a la rutina i exercitar el cos t’ajudarà a millorar l’estat d’ànim i a relaxar la tensió als músculs.

No deixis passar cap punt de la llista per desconnectar-te i preparar-te per lluir fresca i descansada, i així gaudir cada minut del dia més esperat.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.