Casarse a Catalunya

The New Brides. El shooting de tendències de pentinats de núvies de Backstage Bcn

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Cues, monyos polids i trenats amb materials inusuals són les últimes tendències nupcials d’aquesta temporada 2023

El passat 31 de gener, l’equip de núvies de Backstage va presentar The New Bride un shooting de les últimes tendències nupcials en pentinats per a la temporada 2023, que va tindre lloc en la masia Heretat Sabartes. The New Bride reflecteix la transició cap a una núvia més chic amb personalitat.

Per a aquesta col·lecció de pentinats comptem amb la col·laboració i participació de grans professionals del sector com ara: la wedding planner Boda y miel, Coco de Riquer per a l’estilisme, vestits de Natural Bride Boutique, tocats de Supertocadas o la libelulaweddings per a la fotografia, que van ajudar a crear i plasmar el que serà la nova núvia del 2023.

Després d’un 2022 marcat per dissenys senzills i minimalistes, aquesta nova temporada veurem núvies amb molta personalitat, sempre respectant la pròpia identitat de cadascuna. Tendències de vestits més atrevits, amb capes, desmuntables, teixits lleugers, modernitat i puntades artesanals. Casaments en entorns minimalistes, amb flors i decoració en tons pastels i blancs també estan agafant protagonisme i presència.

 

Quant a les tendències de pentinats, s’aposta per l’elegància i l’originalitat amb

opcions que van des de recollits en totes les seues versions fins a cabells solts amb ones molt treballades i polides. Trosses baixes molt més polides, amb tocs de brillants en forma de joia, trenes amb detalls únics i cues en totes les seues versions amb tocats.

“Els cosits seran un must d’aquesta temporada, els veurem amb cordons de brillants, cordes de cuir i fins a cordons de retalls del mateix vestit” – ens avança Eva Rueda, responsables de l’equip de núvies de Backsatge Bcn.

Amb aquest shooting, Backstage Bcn continua apostant pel sector nupcial oferint un servei personalitzat i una experiència completa de pentinat i maquillatge a totes les parelles que es donaran el sí que vull aquest 2023. Per a elles, també hem creat una àmplia oferta de tractaments d’estètica per a cuidar la pell per al gran dia.

 

Gràcies a l’equip de Backstage Bcn que va fer aquesta meravella de pentinats i treball, especialment a les estilistes: Marta Zapata, Paula Molto i Eva Rueda. I també a tots els col·laboradors:

 • Wedding planner: Boda y Miel (@bodaymiel)
 • Fotògrafs: Lalibelula Wedding (@lalibelulaweddings)
 • Bridal Styling: Coco de Riquer (@cocoderiquer_bridalstyling)
 • Vestits: Natural Bride Boutique (@naturalbrideboutique)
 • Tocats: Super tocadas (@supertocadas)
 • Sabates: The Forest Shoes (@theforestshoes)
 • Vestit d’home: Toni Barceló (@tonibarcelomoda)
 • Flors: Daniel Lafuente (@daniel.lafuente_projects)
 • Decoració: Abanik Rent & Events (@abanik_rent_events)
 • Pastís: @carlmeryscake
 • Invitacions y papereria per esdeveniments: (@papeleriaboda)
 • Localització: Heretat Sabartes @heretatsabartes
 • Neó: @funnycamfotomatones
 • Vel i accessoris: Todo Velos (@todovelos)
 • Models: Mar Piedra (@mar_piedra), Paula Cladera (@paula.cladera) , Casandra Vicente (@cassvicente), Àlex Mauri de Cid (@alexmdc86) y Anna Arranz (@annaarranz6)

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.