Casarse a Catalunya

ELIE SAAB, firma invitada d’honor a la Barcelona Bridal Fashion Week

  Temps de lectura: 2 minuts

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La prestigiosa marca libanesa d’alta costura, signatura convidada d’honor en l’edició d’aquest any.

ELIE SAAB, una de les més cases d’alta costura més prestigioses del panorama actual, presentarà la primera desfilada mundial de la seva col·lecció de moda nupcial a la Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW), com a signatura convidada d’honor d’enguany. L’aclamat dissenyador també ha triat BBFW, l’esdeveniment líder internacional en el sector bridal, com a escenari de la seva primera participació en una passarel·la espanyola. ELIE SAAB és una de les marques preferides de royals, com la reina Rania de Jordània o Kate Middleton, princesa de Gal·les, i d’estreles com Beyoncé, Trobe Berry i Cara Delevigne, qui va lluir un dels vestits més enlluernadors de la recent cerimònia dels Oscar. 

ELIE SAAB, la marca de luxe libanesa, debutarà sobre la passarel·la amb la seva col·lecció nupcial primavera-estiu 2024 a la Barcelona Bridal Fashion Week la nit del 19 d’abril. La desfilada tindrà lloc durant la Barcelona Bridal Night, un esdeveniment especialment dissenyat per a l’ocasió, que se celebrarà en el Museu Marítim de Barcelona i al qual assistiran compradors, dissenyadors, professionals de la indústria de la moda, influencers, celebritats, així com mitjans de comunicació nacionals i internacionals que seran testimonis d’una vetlada memorable.

Segons Elie Saab Jr, CEO de ELIE SAAB: “Desfilar a Barcelona, per primera vegada, és un moment molt important per a nosaltres. També estrenar la col·lecció Bridal amb una desfilada exclusiva durant la Barcelona Bridal Fashion Week és un vertader plaer. Estem encantats de celebrar la núvia mentre continuem ampliant les expressions de la dona ELIE SAAB.”

Per part seva, Albasarí Car, directora de BBFW, afirma: “és un honor que ELIE SAAB hagi triat el nostre esdeveniment i la nostra ciutat per a donar a conéixer al món la seva col·lecció de moda nupcial. És un dels grans mestres de l’alta costura, capaç de captivar amb el seu estil exquisit a les dones més refinades del planeta i satisfer de glamur les catifes roges. La seva presència és un orgull i també un gran impuls per a tot el sector bridal, per a la moda i els seus creadors”. 

Sobre ELIE SAAB

Elie Saab va fundar la seva marca homònima en 1982, amb només 18 anys. Des de llavors, la casa ELIE SAAB s’ha consolidat com un dels principals líders de l’alta costura mundial, amb tallers a París, Beirut i Londres. Elie Saab va saltar a la fama com a modista en 2002 quan Trobe Berry va lluir un dels seus dissenys d’alta costura per a rebre l’Oscar a la millor actriu. Aquest moment va propulsar a la marca com una de les preferides entre membres de la reialesa i celebritats de tot el món per a aparicions en catifes roges.

ELIE SAAB ha continuat desenvolupant el savoir-faire inherent i l’elegància innata que li han donat fama, expandint-se en les categories de prêt-à-porter, núvies, accessoris, ulleres i fragàncies. Juntament amb la incursió de la marca en la llar i els interiors, amb la línia ELIE SAAB Maison, ELIE SAAB s’uneix a la primera lliga de les marques mundials de moda de luxe i estil de vida.

Sobre BBFW

 Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW) és el saló de moda nupcial més important del món organitzat per Fira de Barcelona amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. L’edició de 2023 se celebrarà en el recinte de Montjuïc de Barcelona i mostrarà les col·leccions de grans signatures bridal, cases d’alta costura i nous talents. A més de la passarel·la, que acollirà 34 desfilades de dissenyadors de moda entre el 19 i el 22 d’abril, l’esdeveniment presentarà les col·leccions de més de 350 signatures, el 76% d’elles internacionals, procedents de 34 països, en la fira comercial del 21 al 23 d’abril. L’esdeveniment posarà en contacte a expositors i compradors, fomentant així els negocis i el networking a escala internacional.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.