Casarse a Catalunya

El vestit de núvia dels teus somnis

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Mireia Balaguer donarà vida al vestit que sempre has somiat.

Et dóna l’oportunitat de triar entre la seva àmplia gamma de teixits i de participar en tot el procés artístic, fan tots els vestits a mida i personalitzats per adaptar-se a núvia i perquè se senti especial en el seu gran dia. El vestit de núvia és un dels factors més importants i el que fa més il·lusió, per aquesta raó cal seleccionar el vestit amb molta cura, amor i il·lusió. És un procés que a pesar dels nervis és un moment molt bonic per a tu i el teu entorn estimat.

A continuació comentarem alguns dels nostres vestits preferits de la col·lecció “Musas”.  Una col·lecció amb molta elegància, transparències, encaixos entre altres aspectes.

Primer de tot trobem el vestit “María Magdalena”. Un vestit amb un escot fi i pronunciat que protagonitza aquest espectacular cos transparent, texturat amb flors perlades, donant una lluentor especial. Una meravellosa esquena en V, que dóna pas a una gran faldilla de sis capes d’organza.

El vestit “Mileva” on les aplicacions d’encaix floreixen al voltant del cos i emmarquen els malucs d’aquest clàssic vestit de crepè italià. El seu escot en pic i les seves transparències a l’esquena, aporten aquest aire de sensualitat. Jugant amb una sobrefaldilla en tul acabada amb un delicat encaix.

Continuant estaà el vestit “Nannerl”. El vestit de núvia estil princesa perfecte, en tul i amb una majestuosa cua. Un cos que aporta gran llum al vestit, gràcies a les seves aplicacions florals que atrapen totes les mirades. Presenta un clàssic coll en pic i una esquena escotada. Creant un look super romàntic.

I per últim el vestit “Gal·la”. T’enamoraràs de la lleugeresa d’aquest vestit amb doble setí i encaix brillant. Presenta un afavorit cos transparent, amb sensuals laterals i esquena en pic. No podem passar per alt la gran obertura de la faldilla, deixant entreveure les cames.

Com heu pogut observar tots els vestits són espectaculars, però el més important és que la núvia se senti còmode, sexy i elegant.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.