Casarse a Catalunya

Amor entre mar i muntanya

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

L’Anna i en Carles es van donar el ‘sí, vull’ envoltats de la família i els amics en un dia molt especial i màgic.

Ella amant del mar i ell de la muntanya, i una cançó que els va acompanyar durant tot el dia: “….pujarem muntanyes i correrem al mar com ja fa 12 anys que fem….”. L’Anna, cantautora, va versionar aquesta cançó de Calum Scott i la va dedicar al nuvi, mentre ella entrava a la cerimònia amb el seu pare.

La cerimònia es va celebrar al mas particular de la família al Baix Empordà, i tots els convidats van poder gaudir d’un moment únic: en Carles, amant de la muntanya i l’escalada, va fer una entrada triomfal a la cerimònia, fent ràpel des d’una grua a més de 25 metres. Un autèntic espectacle! A posteriori, els convidats van poder gaudir d’un deliciós àpat a La Sala Gran de Llofriu i d’una gran festa a càrrec de Costa Brava Djs. També van poder gaudir del divertit fotomaton d’Espejo Fotomatón.

L’Anna va apostar per un vestit de puntes i estil boho de la marca Mary Lise Bridal, de la botiga Special Novias de Palamós; sabates de la marca Fígar, i joies d’estil clàssic de Joieria Roure de Palamós. L’estilisme va anar a càrrec de Grego Salón, amb el pentinat, i Nia Esthetik, amb el maquillatge. L’Anna va brillar com mai i va lluir un look molt natural, complementat amb un preciós ram, d’estil rústic amb un toc de rosa i lila, de la florista Maria Fort.

En Carles va apostar per un vestit blau marí de línia cenyida de Tracció Home Banyoles, combinat amb armilla estampada i corbata. Un cop finalitzada la cerimònia, es va canviar la corbata per un corbatí amb mateix estampat.

L’organització del casament va anar a càrrec de La Clau Events & Weddings, que, juntament amb l’estilisme i la decoració floral de la Maria Fort, van crear un casament amb un toc rústic i colors suaus, que anava en sintonia amb l’entorn. 

Un dia tan bonic i especial havia de ser recordat, i per això van comptar amb el fotògraf Joan Diví i l’equip de vídeo d’Edimatge, que van immortalitzar els millors moments.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.