Casarse a Catalunya

Kendall Jenner & Alton Mason protagonitzen la nova campanya 2023 de Messika

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Kendall Jenner porta les col·leccions Move Un, Move Romane, les col·leccions My Move, Move Noa i Skinny. © Chris Colls

Kendall Jenner & Alton Mason protagonitzen la nova campanya 2023 de Messika inspirada en el món del cinema americà.

Força magnètica al mig del desert nord-americà

Cotxes d’època i Pontiac brillants creen l’escenari perfecte per a la campanya 2023 de Valérie Messika, inspirada en el món del cinema americà, on la icònica Kendall *Jenner i el famós ballarí i actor Alton Mason exerceixen papers protagonistes.

Realitzant mix & match de joies contemporànies, mesclant colors i dissenys, la directora Artística ha creat un rodatge espectacular amb múltiples fonts d’inspiració i una exploració del color.

 

Alton Mason porta Move Titanium,les col·leccions My Move i Joy. © Chris Colls

Una unió d’atmosferes

El desert, àrid, mineral i cru, contrasta a la perfecció amb la lluentor del làtex, l’or i els diamants. Els Pontiac aporten un toc retro amb els seus colors brillants i el seu interior de cuir i vellut. El joc de contrastos de materials crea un ambient desenfadat i relaxat en el qual el món salvatge del desert americà serveix de fons. salvatge del desert americà teló de fons de les col·leccions Messika.

Una sessió magistralment dirigida pel fotògraf de moda internacional Chris Colls, en el desert de Palm Springs. Duo inspirat, Valérie Messika i el fotògraf van imaginar una trilogia polifacètica en la qual Kendall Jenner i Alton Mason donen vida als diamants. Una brillant posada en escena per a una oda al cinema americà.

Vermell per a un thriller captivador

Amb el xassís brillant i els seients de cuir del Pontiac, Kendall Jenner i Alton Mason s’embarquen en un viatge per carretera contemporani que s’inspira en la vida de l’Amèrica dels anys 60. Com les grans heroïnes de Hitchcock, Kendall encarna a una dona misteriosa i lliure al volant d’un  Pontiac roig immaculat. Una dona amb múltiples cares; una Grace Kelly moderna, una nova Thelma & Louise, una heroïna invencible d’una pel·lícula de Quentin Tarantino.

Kendall Jenner porta les col·leccions D-Vibes, Divine Enigma, Gatsby i My Twin. © Chris Colls

D-Vibes

D Vibes són joies de segona pell que segueixen les corbes del cos. Peces modernes i atrevides; un gir desinhibit al tradicional diamant riviere. Cada peça es llig com una partitura lliure on s’alternen  l’or i els diamants; joies que construeixen un nou tempo.

Kendall Jenner porta les col·leccions D-Vibes, Divine Enigma, Gatsby i My Twin.© Chris Colls

Kendall Jenner, Un viatge desinhibit

 La poderosa mirada i posa de Kendall Jenner continua la seua col·laboració amb Messika amb un rodatge polifacètic; una campanya que actua com a homenatge a la passió de la jove model pels icònics cotxes americans. 

«Kendall té una presència natural molt poderosa. Davant de la cambra amb una sola mirada, ja és ací. Ella encarna valors que estan en sintonia amb nostra Maison: Una dona realitzada i segura de si mateixa, en harmonia amb els temps moderns. Aquesta és la força de la casa Messika».Valérie Messika. Fundadora i directora Artística de la Maison Messika

Alton Mason,En el desert nord-americà

Una sessió decididament moderna que convida a un estilisme desinhibit, poderosament encarnat pel ballarí estatunidenc Alton Mason, que escriu una nova pàgina en el seu llibre d’història amb la Maison Messika.

«En la nostra segona desfilada, Alton va ser el nostre model masculí. Aquesta combinació va ser un gran èxit. Arrelat en el món de la moda, sempre en moviment, Alton balla i actua. Això encaixa perfectament amb la nostra energia».

 

Valérie Messika. Fundadora i directora Artística de la Maison Messika.

Aquesta brillant campanya es presenta en tres actes cromàtics: Vermell, Blau i Violeta.

Els colors Blau i Violeta seran introduïts al llarg del 2023.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.