Casarse a Catalunya

Joies per regalar el dia de Sant Jordi

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

S’acosta Sant Jordi, la gran tradició que celebrem a Catalunya i que ens té a tots enamorats.

Tots sabem que en aquest dia tan especial es regala una rosa per a les dones i un llibre pels homes.

Però a la vegada també és vist com el dia dels enamorats ja que, moltes persones no celebren Sant Valentí perquè diuen que el dia dels enamorats és el dia de Sant Jordi, per tant, a part de celebrar la tradició i la cultura també se celebra l’amor. Així que una gran idea per aquest gran dia també pot ser regalar un petit detall a la teva persona estimada com a acte d’amor a part de la rosa. A vegades s’ha d’anar més enllà per sorprendre a la teva parella.

Per aquesta raó us deixem algunes magnífiques opcions de joies de Joieria Grau per regalar en aquest dia tan romàntic. Són joies amb el gran símbol de l’amor, el cor, joies que transmeten romanticisme, estima, amor i elegància. Algunes són més elegants, altres informals, etc.  Joieria porta més de 75 anys compromesos amb la seva essència joiera. Referents en Joieria i Rellotgeria. Distribuïdors de les signatures més exclusives de joieria, i de la seva pròpia col·lecció.

 

L’Anell Solitari Pandora és el regal perfecte si el teu major desig és sorprendre la teva parella per Sant Jordi. Es tracta d’una creació asimètrica, que consta d’un preciós cor transparent en el mitjà i el gravat de Pandora. Aquest bonic anell en plata de primera llei, té tots els elements per a afegir el factor wow que busques als teus conjunts informals.

Anell Segell Cor en Pavé Pandora Moments. Arriba a la col·lecció Pandora Moments una atrevida forma de cor en pavé, que és el primer Anell de Segell que presenta la marca en molt de temps. Apila-ho per a fer una forta declaració d’amor!

Arriba per a aquesta temporada a Joieria Grau una revelació que farà somriure a la teva parella. Es tracta d’un fluid anell Pandora en el qual s’aprecia un disseny cursiu, tant brillant com estilitzat.

L’Anell Òpal Rosa Grau et sorprendrà per la seva elegància i sobrietat. La casa catalana ens sorpren amb la creació d’una peça molt femenina i estilitzada: l’aliança en or de 18k i òpal rosa amb diamants en forma de cor. Es tracta d’una joia versàtil que podràs lluir amb altres peces de la col·lecció Halo Heart.

Tota la força de l’amor ha sigut materialitzada en un bellíssim penjoll Swarovski. Si la naturalesa i el romanticisme t’entendreixen, arriba aquesta peça de la col·lecció per a agregar un agradable toc d’elegància i distinció als teus conjunts de joies.

El Collaret White Heart és realment inspirador. Amb una bonica i subtil cadena i un cor decorat amb zircònies transparents, aquesta peça PDPAOLA, serà la teva joia incondicional al moment de mostrar al món la teva lluentor, encant i magnetisme. Vola, sent i creu en els teus somnis amb la col·lecció Essential.

Enamora’t una altra vegada amb el preciós collaret Dinh Van Cœurs R10 Or Blanc. Aquesta incorporació de la Maison manifesta l’amor en el seu estat més pur, així com el diamant i la bellesa de la seua estructura horitzontal.

El Collaret Black Agate Grau és una peça de contrastos i bellesa extraordinària. Es tracta d’una joia en or groc de 18k i àgata negra en forma de cor confeccionada a partir de dos preceptes bàsics: la senzillesa i l’elegància. El color negre de la pedra contrasta amb l’or groc per a aportar originalitat als teus estils.

La polsera Lovely Swarovski és una tendra manifestació de l’amor, amb el magnetisme de les zircònies i l’atemporalitat del rodio. Posseeix un atractiu format lliscable per a ajustar amb precisió el braçalet en el canell, regala un trosset de bellesa en el seu estat més pur.

El nou braçalet estrella del teu joier! Aquest refinat accessori Swarovski és la teva elecció elegant si precises bellesa radiant en els teus estils. Elaborat per mans de joiers experts, aquest braçalet de la col·lecció Una, es convertirà en el teu còmplice.

La Polsera I’m waiting 4 U de Uno de 50 és un braçalet de metall banyat en plata de la nova col·lecció My Luck. Atrau la bona sort amb aquest braçalet de charms per a dona banyat en plata de primera llei, que t’acompanyarà sempre. Està composta per un quatre charms originals: Un amb la forma del conegut tancat amb clau de Uno de 50, un charm amb forma d’oval amb un cristall de Swarovski de color roig, un charm de cor irregular i un charm amb el missatge “love” gravat.

L’Esclava Madreperla Grau és ja un imprescindible de la col·lecció Halo Heart. La casa ha transformat l’halo en forma de cercle en un delicat cor que representa l’amor pur i celestial dels querubins.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.