Casarse a Catalunya

Dasler t’assegura l’èxit

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Dasler us ofereix una infinitat d’opcions pel gran dia, gaudiu-lo confiant en els millors professionals.

Dasler us ofereix un lloguer de decoració per a casaments, excel·lents materials i un mobiliari exclusiu per poder aconseguir una cerimònia i celebració única i inoblidable. Tenen una gran experiència dins d’aquest món, és per això que creuen que un esdeveniment memorable depèn dels detalls, i per ells és un plaer ajudar a fer que la vostra visió es faci realitat.

Compten amb una sala d’exposició que la podeu visitar, i així impressionar-vos amb els seus productes prèmium. També podeu trobar inspiració en els dissenys de taula que acolliran els vostres convidats, permetent que el seu amable i experimentat personal us ajudi a trobar les peces que crearan el vostre esdeveniment de somni.

Són moltes les parelles anònimes o personalitats importants que han confiat els seus enllaços a Dasler, i tots ells són un èxit. Noces de tots els estils, íntimes o multitudinàries. Són especialistes en casaments.

Confiar en ells és garantia d’èxit.

Els hi agrada seguir les tendències, en aquest sector evolucionen molt de pressa, és per això, que a Dasler treballen per complir amb les expectatives dels clients i trobar les darreres tendències, tant en parament i organització de taules com per decoració per a casaments.

Faciliten l’organització del vostre esdeveniment perquè us centreu en gaudir la celebració. És una empresa que posa a la vostra disposició un ampli ventall de serveis a Barcelona i els voltants.

Si s’estan plantejant un casament íntim al jardí o un enllaç extravagant, Dasler ha de ser l’empresa que els acompanyi cap a l’altar.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.