Casarse a Catalunya

Els records més especials del teu casament

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Qualsevol enllaç matrimonial és un dels moments més importants per a una parella. Que tot estigui ben organitzat i vagi sobre rodes serà indispensable perquè els bons records durin per sempre. 

Els somnis i tots els desitjos dels noucasats es compleixen en un dia d’allò més especial, i Dasler pot ser una part indispensable d’aquest moment únic.

Aconseguir que tota feina doni el seu fruit no és fàcil, però, de la mà de Dasler, de ben segur que podreu estar d’allò més tranquils per aconseguir-ho. Una empresa professional i pionera en el sector nupcial, que va camí dels seus 62 anys d’història. Empresa capdavantera en el sector nupcial i d’esdeveniments, que, des dels seus inicis, no ha parat d’oferir qualitat i una infinitat de combinacions, amb una gamma extensa d’estils, per tal de poder donar resposta a tot tipus de gustos i desitjos.

Poseu-vos en les millors mans pel que fa al lloguer de material i decoració. Us ajudaran a trobar l’estil que busqueu i s’adaptaran a les vostres necessitats. Cada racó estarà cuidat fins al més mínim detall i serà d’allò més especial. El millor de tot és que podreu apropar-vos sense cap compromís al seu showroom situat al centre de Barcelona. D’aquesta manera, tindreu l’oportunitat de veure i escollir els materials i el mobiliari, com sofàs, butaques, barres de bar, vaixelles, jocs de taula…
Dasler es troba en constant recerca i renovació, i és que, com en la moda, en la decoració passa el mateix, tot evoluciona i canvia de forma ràpida, i això fa que l’empresa s’adapti a totes les novetats del moment pel que fa al lloguer de decoració per a casaments, sense oblidar-se de donar sempre el millor servei.

Els moments inoblidables consten de matisos especials i indelebles a la memòria i Dasler té la clau per a fer d’aquests instants del vostre dia un record per a tota la vida!
Els omple d’orgull i de plaer poder contribuir en un moment de màxima felicitat, tant per a la parella com per a tots els seus convidats, i això es palesa en la llarga trajectòria que els acompanya. Sempre treballant acompanyats dels millors professionals del sector, que us ajudaran a decidir i a trobar les opcions que més s’adeqüin al vostre estil de casament. Confiar en Dasler és garantia d’èxit. A més, disposen de serveis addicionals, com per exemple la decoració floral, cambrers o il·luminació. Per a més informació, no dubteu a visitar la seva pàgina web www.dasler.es, on, amb tota seguretat, trobareu allò que busqueu i desitgeu. No oblideu, tampoc, entrar al seu Instagram @dasler_BCN per a més inspiració. Si voleu fer un pas més enllà i posar-vos en contacte amb ells per assessorar-vos, podeu fer-ho a través del seu correu electrònic dasler@dasler.es o per telèfon.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.