Casarse a Catalunya

Talles grans per a grans núvies

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El dia del casament és un dels més importants en la vida de tota dona i a Pronovias volen formar part del teu gran dia.

Sigui com sigui el teu estil o la teva talla, estan segurs que tenen el que necessites. Estàs buscant vestits de núvia de talles grans que et facin sentir preciosa i que realcin al màxim la teva bellesa? Compta amb Pronovias.

Avui en dia la societat està avançant i està obrint més la ment, acceptant cossos no normatius i normalitzant que les dones tenen molts tipus de cos i que es totalment natural. Moltes marques estant aposant per ser inclusives i estan fent un lloc per aquelles persones que no compleixen amb els estereotips. Totes les dones tenen l’oportunitat de sentir-se bé amb el seu propi cos i lluir una peça de roba que s’adapti a elles.

Tot i així dins del món nupcial a vegades és difícil trobar vestit, la majoria estan fabricats per cossos normatius dins dels cànons de bellesa. I a part dels dissenys dels vestits, també observem que la majoria de cossos que veiem en les models de revista, televisió, xarxes socials i altres mitjans són cossos normatius i moltes vegades això fa frustrar i decebre a la núvia.

Per aquest motiu Pronovias presenta diversos vestits de núvia de diferents col·leccions pensats per a dones amb talles grans. A part també compta amb models curvy i no normatives perquè puguis observar com afavoreixen els vestits en cossos grans.

A continuació comentarem els vestits que ens han enamorat més.

Per començar parlarem del vestit Fuji de la col·lecció Eden. Un vestit molt elegant que compta amb un cosset plisat que modela suaument l’escot i la cintura, i un coll cor subjectat per copes internes. La faldilla és delicadament arrufada i ha sigut dissenyada per a aportar el màxim moviment.

En segon lloc, trobem el vestit Baobass de la nova col·lecció. Un vestit boho juvenil i elegant amb encaix de macramé texturat. Compta amb un cosset ajustat, i un escot i esquena profunda en pic que exposen sensualment els muscles i els braços. El vestit perfecte per a un casament a l’aire lliure o a la platja.

Un dels nostres preferits també de la col·lecció Eden és el vestit Jeju. Un  luxós vestit amb l’encaix fet a mà decorat amb diminuts lluentons que creen una preciosa combinació en aquest bell vestit amb muscles caiguts molt femenins i una faldilla llarga amb butxaques profundes.

Seguint també amb la col·lecció Eden està el vestit Yunque, un vestit en silueta sirena neta en crepè per a les núvies amb estil. Presenta un cosset confeccionat en encaix “chantilly. El doblec inclou un preciós fistonat. L’esquena compta amb delicats botons coberts sobre la cremallera.

I per acabar comentarem el vestit Mirihi de la mateixa col·lecció, un vestit suau i vaporós en fines capes de “georgette”. Compta amb un cosset estil deessa d’intricats drapejat i plisat, a més d’una inserció lateral, també plisada, que cau sobre els malucs i crea un volum luxós. Les copes ajuden a crear una silueta completament impecable.

Aquests són alguns dels vestits que més ens han agradat. Com podeu veure aquests looks demostren que una núvia es pot sentir atractiva i sexy tingui el cos que tingui. És hora de trencar amb els estereotips i fer que tothom se senti còmoda i a gust amb el seu cos sense que la núvia hagi de tenir el patiment de trobar vestit. Els cossos no s’han d’adaptar al vestit, el vestit s’ha d’adaptar a nosaltres.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.