Casarse a Catalunya

Amor de revetlla

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Qualsevol excusa és bona per fer una celebració i, si es tracta de l’amor, encara ho és més.

El passat 24 de juny, l’Èrika i l’Àlex van casar-se després de 6 anys de relació. Es van conèixer gràcies a un amic en comú i, després d’un breu intercanvi de paraules, van apuntar-se a treure’s la llicència de patró d’embarcacions. Tota una aventura que recordaran sempre. “La nostra passió pel mar i tot el que l’envolta ens va unir”.

Tot i així, no va ser fins dos mesos després quan van decidir fer un pas més i formalitzar la relació. La sorpresa que va endur-se la núvia va ser majúscula quan, després d’un dia de submarinisme i pesca durant les vacances de l’any passat, l’Àlex va demanar-li que es casés amb ell. Per suposat, ella va acceptar.

Fotografia Ramo Volador

Poc després van començar a pensar en l’organització del casament, on i com els agradaria casar-se. “Volíem escollir un lloc amb el qual tinguéssim un vincle i vam escollir Altafulla. Per a nosaltres és casa, tranquil·litat, olor de mar, sobretaules llargues d’estiu i, sobretot, nits de revetlla. Cada any celebrem allà Sant Joan amb una gran festa en què convidem tots els nostres amics”.

Aquest any tot ha tingut un toc màgic, i és que celebraven l’última com a solters, acompanyats dels seus convidats, amb una preboda al Místic Bar.

“Vam gaudir de bona música i d’uns espectaculars focs artificials que van deixar-nos a tots amb la boca oberta”.

Fotografia Ramo Volador

I va arribar el gran dia. A les 16.00 h la núvia entrava per la porta de l’església de Sant Martí d’Altafulla acompanyada del seu pare. Va lluir un preciós vestit de Jesus Peiro, que no podia quedar-li millor. A la sortida, un cop casats, els esperaven els Castellers de Vilafranca. Aquell moment va fer especial il·lusió a la núvia, ja que els seus avis eren de Vilafranca del Penedès.

Fotografies de Ramo Volador

Així doncs, després d’haver-se convertit en marit i muller, van dirigir-se, juntament amb familiars i amics, al castell de Tamarit, on va tenir lloc la celebració. “Es tracta d’un espai majestuós, però alhora familiar”.

El castell té cuina pròpia, i tant el còctel com el sopar el van oferir ells mateixos.

Tant l’Àlex com l’Èrika tenen molt de gust i els encanta organitzar esdeveniments, així que van tenir clar que ells mateixos s’encarregarien de tota l’organització. I no van fallar!

Per ambientar el moment de l’aperitiu, van decidir comptar amb el grup Piano Bar i Don Ostra. Una elecció que va encantar els convidats, gràcies a la seva originalitat.

Fotografia de Ramo Volador

La parella té molt bon record del convit. Asseguren que va ser molt divertit i, a la vegada, emotiu. “Teníem presidents de taula encarregats que la gent es divertís, càmeres analògiques, detalls per als convidats, calcomanies personalitzades, discursos, concursos, no va faltar de res. Allò va ser un no parar fins al moment del ball que tant havíem practicat amb la Mercè de Wedding Dance Academy”.

L’inici del ball dels noucasats va donar pas a la barra lliure. Van gaudir com mai gràcies al Dj. Drums on Live, al grup de rumba catalana Son del Aire, Videobooth 360 i un toro mecànic, entre altres coses. “Uns professionals del xou en majúscules. No podíem parar de ballar, de cantar i de fer l’indi”.

Fotografies de Ramo Volador

“Ha sigut increïble reunir la gent que més estimem i ens estima. No en vam ser conscients fins l’endemà, quan acomiadàvem els nostres convidats mentre esmorzàvem plegats a l’hotel. El que havíem viscut era inoblidable. La revetlla de Sant Joan és una nit especial per a tothom, però per a nosaltres sempre serà màgica”, conclou la núvia.

Fotografies de Ramo Volador

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.