Casarse a Catalunya

Nova col·lecció de La Croixé

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Sempre ha estat tot un dilema trobar el vestit ideal per un casament, és realment complicat, has de dedicar hores per trobar el teu look complet perfecte. 

Sempre sorgeixen les preguntes habituals, “Que em poso?” “Aniré massa arreglada?” “Com aniran les altres convidades?” S’han acabat aquest tipus de preocupacions gràcies a La Croixé, ells  t’ho posen tot més fàcil amb els seus vestits de la nova col·lecció 2023 de primavera, anomenada “Mediterranean dream”  amb vestits que s’adapten a qualsevol situació. 

Vestits amb molta elegància i sofisticació i sobretot molt colorits per trepitjar ben fort amb les bodes d’aquesta primavera. Pots trobar molta varietat d’estils,vestits casuals, elegants, llisos, amb estampats, etc. Però el més important és que pots trobar vestits tan tcom per bodes de dia com de nit. La Croixé s’adapta a tot tipus de necessitats perquè puguis tenir una àmplia tria entre tots els vestits que ofereixen. No sabràs quin escollir! Comentarem alguns dels nostres vestits preferits d’aquesta col·lecció. 

Per començar tenim el vestit “Anita”, el de l’esquerra, un vestit llarg estampat, amb coll halter croat, esquena al descobert i falda evasé. Inspirat a la muntanya de set colors del Perú. Aquest vestit és perfecte per lluir en casaments de nit o de dia en esdeveniments de dia i de nit, confeccionat en gasa d’alta qualitat i perfecte per a tota mena de siluetes.

A la dreta trobem el vestit “Margherita”. Un vestit llarg bicolor, amb escot paraula d’honor, una elegantíssima cua i una obertura lateral que forma un equilibri perfecte. Aquest vestit és una de les grans apostes d’aquesta col·lecció, avantguardista, en tendència, sofisticat i sexy.

Continuant, a l’esquerra trobem el vestit “Alina”, un espectacular vestit llarg de festa, amb un preciós escot halter nuat. Amb l’esquena descoberta amb originals peces llargues decoratives que acaben en forma de cua. Confeccionat en setí d’una qualitat excepcional. Et convertiràs en una de les convidades més elegants i sofisticades del casament. El vestit Alina és molt versàtil, perfecte per a casaments de dia o de nit.

I a la dreta trobem el vestit “Carlotta”, un vestit llarg de tall recte i escot halter croat. El teixit de punt fantasia proporciona confort i et dóna la lluentor que necessites per a sentir-te l’ànima de la festa.

Seguint, està el vestit “Roberta”, un vestit midi amb escot en pic i mànega ¾. Els cut-out i el nus central són els protagonistes del vestit. El setí elàstic i l’estampat formen el vestit ideal. Aquest vestit et convertirà en la convidada perfecta en els teus esdeveniments de dia.

Per acabar presenten també el vestit “Berta”, aquest és el vestit efecte “woow”que portes temps buscant. Vestit llarg i amb escot en pic, nuat en el centre. Un dels best sellers de la col·lecció, és juvenil, espectacular i sexy.

I per últim, a la dreta trobem està el vestit “ Agatha”, un vestit de llenceria llarg, amb escot halter i obertura en el lateral. La seva impressionant esquena descoberta et farà sentir sexy i enlluernadora. El vestit està confeccionat amb setí d’una qualitat excepcional, que proporciona suavitat i confort.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.