Casarse a Catalunya

3 vestits de núvia per aquest 2023

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Higar Novias presenta la nova col·lecció Privée basada en el diàleg entre la costura i l’arquitectura. 

La col·lecció està desenvolupada partint dels patrons més emblemàtics, fusionant-los amb línies pures i actuals de l’arquitectura contemporània.

Es poden apreciar dissenys que formen un univers sofisticat, molt femení i contemporani, que presenten una metamorfosi poètica entre l’alta costura i les línies pures. Predominen els teixits enriquits i jacquars monocolors, que conviuen en harmonia amb siluetes i cossos semitransparents, adornats amb plomes, sobre teixits rics en pedreria, que combinen amb àmplies faldilles de tul i petits detalls de glítter.

TOLEDO

Aquest vestit mostra un cos embellit amb aplicacions de punta que uneix un escot profund amb la cintura cenyida. El patró de punta dibuixa el tors i les mànigues com si fos una segona pell i configura una esquena amb un ampli escot ple de bellesa.

Un disseny icònic que et farà enlluernar sense dubtar-ho.

TOULOUSE

Està confeccionat amb pedreria i Jacquard. Llueix un tall de sirena amb un cos texturitzat amb brodats de pedreria. L’escot de vaixell es completa amb una màniga llarga il·lusió del mateix teixit i una esquena joia oberta. Aquest look acaba amb una sobre cua que se cenyeix a la cintura amb una llaçada.

Un gran vestit que serà el gran protagonista aquest dia tan especial.

TRIESTE

Els detalls de pedreria confereixen un estil únic i ple d’encant. El disseny està acabat amb un escot a V pronunciat molt atrevit i uns tirants fins adornats amb plomes. La falda cau dibuixant la figura amb elegància i fluint sota l’esquena oberta dissenyada en forma de V.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.