Casarse a Catalunya

Coll alt, èxit assegurat

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Trobar el vestit amb coll alt per al teu casament ja pot ser tota una realitat gràcies a dissenyadors que aposten per una núvia elegant alhora que abrigada

S’ha acabat el lluir escots impossiblescccatc, colls oberts, dissenys que no encaixen amb el teu estil.

El coll perkins ha arribat per a quedar-se. És una de les tendències que cap núvia pot perdre’s aquesta temporada. Vàrem veure a la influencer Lucía Bárcena lluir-lo al seu casament a Galícia amb el genet i empresari Marco Junca i des d’aleshores no deixem de veure’l per tot arreu.

Un coll senzill i elegant, discret i sofisticat, que evoca a una núvia del més original. És un coll estilós i per això agrada tant a dissenyadors com a les pròpies núvies. Els fan amb pràcticament tots els teixits possibles. Des d’organza, passant per encaix, seda o llana entre d’altres. Anar protegida del fred a l’hora que perfecte ja no és cap malson. De ben segur que lluiràs radiant en el teu gran dia si esculls un vestit amb coll perkins.

Dissenyadors com Jesus Peiro o Morilee aposten per vestits d’aquest estil fent de la núvia una noia sofisticada que sense cap mena de dubte aportarà total distinció.

Cada núvia adapta el seu vestit al seu gust tenint en compte una sèrie de requisits. En aquest cas, el tipus de coll pot fer-se més alt o més baix, però sempre donant-li la importància que té. Només caldrà una mica de creativitat i deixar que el dissenyador o dissenyadora creï la peça més especial per a tu. T’hi animes?

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.