Casarse a Catalunya

El lloc ideal pel teu casament

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

En un casament tots els factors són rellevants perquè tot surti perfecte, però la gran empenta que fa que tot quedi rodó, és el lloc.

Els llocs poden transmetre molts sentiments, pau, calma, felicitat, nostàlgia, i molts més sentiments. Per això és important escollir un lloc idíl·lic on els convidats i sobretot els nuvis se sentin còmodes i agradables.

L’Hotel Font de la Canya recull tots aquests sentiments que hem mencionat, és un lloc de pau, calma i felicitat, a més a més gràcies a la natura que l’envolta fa que encara sigui un lloc més especial i natural.

Està Ubicat en un entorn espectacular envoltat d’oliveres i vinyes, situat a Avinyonet del Penedès compta un meravellós jardí amb vista panoràmica a l’entorn i a les muntanyes de Montserrat.

El nom de Font de la Canya, prové del jaciment iber que es va trobar a la fi del segle VII a.c., en les terres que eren propietat de la finca. Els arqueòlegs van considerar aquest descobriment l’origen del vi a Catalunya.

La carpa exterior té vistes a la muntanya de Monsterrat i una capacitat fins a 350 persones, està ubicada al jardí de l’hotel, allà és on solen organitzar-se els casaments.

Com podeu observar és un lloc amb molt de verd que alegra les vistes i a la vegada es veu íntim i cuidat. En un dia assolellat aquest lloc pot ser la clau per celebrar un casament esplèndid. Dona un aire, molt rústic i senzill, però a la vegada molt elegant i molt ben cuidat sempre tenint en conta el terreny natural.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.