Casarse a Catalunya

Crear moments únics des de 1961

  Temps de lectura: 2 minuts

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Dasler, il·lusió en estat pur! Més enllà de l’instant del “sí, vull”, el casament és un dia sencer en el qual els somnis es fan realitat.

És hora de vestir les vostres il·lusions amb Dasler!

Aconseguir la decoració perfecta per al casament és una de les prioritats de totes les parelles quan estan organitzant el dia més especial de les seves vides. Des de la cerimònia fins al ball, passant per l’aperitiu i el banquet… tots els detalls són especials. De ben segur que la vostra llista de desitjos està farcida d’idees fantàstiques per decorar el gran dia, oi? Si voleu que tot estigui perfecte i no haver de preocupar-vos de res, heu de comptar amb el suport dels millors. Per això us recomanem Dasler, empresa de lloguer de materials i decoració integral per als casaments, que té una gran experiència i ofereix la millor qualitat i el millor disseny.

Des de romàntic fins a modern o ‘boho’, les opcions són infinites per aconseguir l’estil perfecte.

Tenen moltes opcions per cobrir els diferents estils de casaments, així que, sigui el que sigui el que hagueu escollit, segur que de la mà de Dasler aconseguireu la decoració somiada. Cada racó serà especial. Podreu escollir entre infinitat de materials i mobiliari, com sofàs, butaques, tauletes chill-out, barres de bar, vaixelles, jocs de taula… Feu que la decoració del vostre gran dia sigui inoblidable! Les tendències de lloguer de decoració per a casaments evolucionen molt de pressa i a Dasler treballen permanentment per estar al dia, per tal que l’organització de la celebració sigui fàcil i us pugueu centrar a gaudir-ne plenament.

Les taules a la vista, sense cap cobertura, són cada cop més freqüents als casaments, però perquè quedin perfectes cal que la resta del material, com la vaixella o fins i tot les cadires, jugui a favor seu. Això i molt més ho podreu trobar a Dasler, on no solament teniu un catàleg i fotografies reals de casaments en els quals han participat, sinó que teniu a la vostra disposició un gran equip que us atendrà personalment per tal de copsar les vostres inquietuds i donar forma a la vostra inspiració.

 

Dasler sempre ha entès que un moment inoblidable depèn dels detalls, i per a ells és un plaer contribuir a fer que la vostra idea sigui una realitat. Visiteu la seva exposició, acompanyats dels millors professionals amb molts anys d’experiència en el sector, i deixeu-vos impressionar pels seus productes prèmium; trobeu inspiració en els dissenys de taula que acolliran els vostres convidats, i permeteu que aquest equip de què us hem parlat us ajudi a trobar aquelles peces que crearan el vostre casament de somni. Confiar en Dasler és garantia d’èxit!

Gaudiu del vostre gran dia confiant en els millors professionals. La seva gran experiència en el món del lloguer de decoració per a casaments no té preu!

Per a més informació, visiteu la web www.dasler.es, on, de ben segur, trobareu la decoració ideal per al vostre casament. No oblideu entrar al seu Instagram @dasler_BCN per a més inspiració i, per suposat, posar-vos en contacte amb ells per tal que us assessorin a través de dasler@dasler.es.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.