Casarse a Catalunya

Un enllaç amb molt de glamur

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

No hi ha distància tan gran ni obstacles tan abruptes que l’amor no pugui superar. 

La Cristina, espanyola, i el Miguel, portuguès, per fi s’han donat el “sí, vull’ en un casament de somni.  “Després de 5 anys, dues ciutats i moltes aventures junts, vam decidir portar la nostra relació al següent nivell i casar-nos!”

Van conèixer-se a Rotterdam. Vivien allà i treballaven a la mateixa empresa. 3 anys més tard, van mudar-se junts a Londres, on viuen actualment, per tal de seguir construint el seu futur. El que no havien imaginat, ni tampoc va predir ningú, van ser les conseqüències de la pandèmia provocada per la covid. Tot un repte que va fer més forta i sòlida la seva relació. 

El Nadal del 2021 va ser el més especial per a la parella. “Vàrem decidir celebrar el Cap d’Any a Costa Rica. Viatjar és la nostra passió i era un bon moment per visitar el país”. Allà, el Miguel, la tarda del 31 de desembre, a una platja de Puerto Viejo de Talamanca, va demanar-li matrimoni. Els dos no podien ser més feliços d’haver-se compromès, i va ser a la seva arribada a Londres quan van posar en marxa tots els preparatius del casament, que va celebrar-se el passat 29 d’octubre. 

Tot va anar sobre rodes. La Cristina va saber des de petita quin era el vestit que volia per al seu gran dia. Sense cap mena de dubte, va escollir la firma Jesus Peiro. “Per què? La meva mare va lluir un Jesus Peiro quan va casar-se ja fa uns anys i per mi era molt important que fossin ells qui dissenyessin el meu vestit de núvia”, explica. 

Va ser de les millors decisions, recorda. “El tracte rebut va ser exquisit i va superar totes les meves expectatives. Vaig decantar-me per dos looks. Un per al casament i un altre per a la festa”. 

“Quan vaig entrar per la porta de Jesus Peiro Barcelona, tenia en ment més o menys com volia que fos el meu vestit, però, gràcies a l’ajuda de l’equip de la botiga i de la dissenyadora Merche Segarra, vam crear els vestits dels meus somnis. La qualitat, el tracte i la personalització són, sense cap mena de dubte, el que més destacaria de la firma. Van encertar al 100% el que buscava i, finalment, van complir totes les meves expectatives”. A més, els looks nupcials van ser complementats amb un espectacular pentinat creat per Olga Cordón. 

Un cop casats, tant la parella com tots els seus convidats van traslladar-se a Mas Vidrier, on tindria lloc el convit així com la posterior festa. Tothom va gaudir del meravellós enllaç i, gràcies a Robert Marcillas, tenen els records més bonics del seu gran dia.

Fotografies de Robert Marcillas

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.