Casarse a Catalunya

Creativitat, qualitat i sensibilitat amb Sensacions Gastronomy & Emotions

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Sensacions Gastronomy & Emotions us ofereix creativitat, productes de qualitat i sensibilitat a cada plat, adaptant-se a les vostres necessitats i acceptant com a reptes les vostres suggerències.

La gastronomia és cultura i la seva raó de ser. De la mà del Xef Sergi Chacón, treballen i innoven diàriament amb la finalitat d’aconseguir aquesta personalitat que desitgen impregnar en totes les seves creacions.

El valor del producte, el seu origen, història, i el respecte dels seus sabors, són les bases de la seva cuina tradicional catalana i els pilars sobre els quals comencen a crear la seva gastronomia. Sensacions ha anat evolucionant amb les noves tècniques de cocció, enriquint-se de matisos d’altres cultures, fins a arribar a dia d’avui, presentant-se com una cuina actual i atrevida.A Sensacions Gastronomy & Emotions s’encarreguen de diversos serveis, tan corporatius, sopars de gala, batejos… Us acompanyaran també en la planificació d’un dels dies més importants de les vostres vides, el vostre casament, i compartiran amb vosaltres la il·lusió de veure com tot el que sempre havíeu desitjat per aquest dia arribi a fer-se realitat.

Els hi encanten els casaments personalitzats, però encara més personalitzar-los. Només es tracta de confiar en ells i expresar les vostres idees.  Realitzen tota mena de casaments, clàssics,  l’aire lliure, rústics…I molts altres estils, volen adaptar-se a cada tipus de client per oferir tot el que desitjen els nuvis. No es tanquen a un sol estil de casament.

Sensacions Gastronomy & Emotions es podría simplicar en grans serveis i gastronomia per grans esdeveniments que no us deixarà indiferents.NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.