Casarse a Catalunya

Joies modernistes

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La joieria Masriera és l’única signatura de joies Modernistes produïdes de forma continuada en el món.

L’ús dels procediments originals fa de cada joia una obra d’art única.

Són un símbol de Barcelona. La ciutat va ser testimoni del naixement de Mas Riera, una antiga dinastia de joiers i orfebres, una família fortament lligada a la vida cultural i artística de Barcelona en 1839. La singularitat d’aquesta ciutat natal i els corrents artístics, culturals i històriques havien influït en Masriera, dotant a la marca d’un esperit específic i únic.

El seu origen, lligat a Lluís Masriera, artista essencial del moviment Modernista, es manifesta amb força en les seves iconografies característiques de forta inspiració mediterrània. Flores, fades, nimfes, dones de l’aigua… una màgica fusió entre dona i naturalesa.

Busquen l’excel·lència en cada disseny, cada procés i cada material com a garantia de la singularitat de cada joia. Les creacions sorgeixen de la filosofia de perseguir la perfecció. Masriera és sinònim de joieria artística tant en contingut com en forma, fent de la qualitat el seu gran compromís.

Les joies són complements personals i exclusius, per aquest motiu cal tenir molta cura i fer les joies amb molta delicadesa i amb personalitat.

A continuació comentarem algunes de les seves grans col·leccions de joies.

En primer lloc trobem la col·lecció “Atracció”, una col·lecció que remarca el poder infinit de la seducció, un gest, una mirada, l’aire i una joia que marca el signe del temps, la màgia irresistible del moment.

En segon lloc també està present la col·lecció “Despertar”, tracta del despertar de la llum i el color enmig de la naturalesa.

Continuant, observem la col·lecció “Flors penjants”. L’art més sublim és el de la perfecció de la naturalesa. Flores, les seves formes i la seva essència radiant, desplegades en una seductora col·lecció de diamants i robins.

Per últim comentarem la col·lecció “Desig”. Amor, passió, desig, atracció, força, vida, energia, calidesa. Meticulosament tractada pels seus artesans amb esmalt al foc, es converteix en un color tan irresistible com aquesta col·lecció, curulla de la intensitat de la cornalina i els robins.

Aquestes són algunes de les seves col·leccions, si t’han apassionat les seves joies i vols descobrir més col·leccions pot accedir a la seva pàgina web.  

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.