Casarse a Catalunya

Arriba Clarins Men

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Clarins Men desenvolupa la seva gamma de tractament per a l’afaitat i per a la cura de la barba.

Per a reforçar l’eficàcia dels seus tractaments, Clarins Men combina l’experiència de 3 mestres barbers de Paris, Londres i Oslo perquè l’afaitat i la cura de la barba es convertisquen en un ritual ràpid, fàcil i còmode. Cada vegada més homes opten per lluir. Clarins Men proposa tractaments a mesura per a cuidar la pell i la barba de l’home.

Les irritacions, la sensació d’acalorament i els xicotets talls en la pell fan que l’afaitat siga una molèstia per a l’home. La seva pell és més gruixuda, més grassa i s’afebleix més per l’afaitat diari. Com a solució, Clarins Men ofereix el millor de la naturalesa en uns productes d’alta eficàcia combinant el saber fer d’uns barbers experts. Clarins Men proporciona un afaitat professional a casa. Els Laboratoris Clarins han desenvolupat un complex vegetal adaptat a la pell de l’home. L’extracte de gemma de groseller negre bio, molt reconfortant i protector per a la pell irritada, es combina amb l’extracte d’herba de búfal i el de gymnema. Tots dos tenen la facultat d’energitzar la pell. Aquest complex es troba en tots els productes de Clarins Men. Les textures de Clarins Men són lleugeres, ràpidament absorbides i deixen una gran sensació de confort.

Totes les fórmules de Clarins Men han sigut provades i aprovades per homes.

 

 

Huile de Rasage + Barbe

Aquest oli facilita el lliscament de la fulla d’afaitat sobre la pell evitant els talls. Ideal per a viatjar per el seu petit tamany, es pot usar només per a l’afaitat i també per a condicionar i disciplinar la barba. Aquesta nova fórmula conté un extracte de llentiscle que enforteix la pell i la barba. L’oli de ricí nodreix i suavitza la pell i la barba.

Gel Moussant Rasage Idéal

Un gel que es transforma en espuma. Té una textura ultra untuosa. Facilita l’afaitat, evita les irritacions i brinda suavitat i benestar a la pell. Per a les barbes més dures, Clarins Men recomana aplicar prèviament el Huile de Rasage + Barbe.

 

Gel Apaisant Après – Rasage

Un producte 2 en 1 que s’ha d’usar després de l’afaitat. Hidrata la pell i la barba. Proporciona un efecte embena per a atenuar irritacions i rojors. Alleuja i refresca la pell a més d’hidratar-la i matisar-la deslliurant-la de les lluentors. Per a la barba, aquest gel gràcies a l’extracte de llentiscle, suavitza i enforteix el pèl de la barba fent-li més manejable d’una sola passada.

Lotion Apaisante Après -Rasage

Aquesta loció brinda una gran sensació de frescor i calma la pell a l’instant després de l’afaitat. Tanca els porus i tonifica la pell. S’aplica mitjançant petits tocs.

Cures Clarins Men per a una Barba curta: 1 o 2 vegades per setmana, s’ha de definir els contorns per a estructurar la barba i obtindre un “look” perfecte. Preparar la pell amb una tovallola calenta per a obrir els porus i suavitzar la barba o prendre una dutxa calenta. Mesclar unes gotes d’oli amb el gel-espumeja per a facilitar l’afaitat. Estirar la pell de la zona que s’afaitarà i afaitar en el sentit del creixement de la barba. Es recomana usar Gel Moussant Rasage Idéal o Huile de Rasage + Barbe. Per a després de l’afaitat, es recomana usar Lotion Après Rasage o Gel Apaisant Après Rasage. Per a evitar els borrissols encarnats, Clarins Men recomana: exfoliar la pell 1 o 2 vegades a la setmana, afaitar-se seguint el sentit del creixement de la barba i netejar i hidratar la pell al matí i a la nit.

Cures Clarins Men per a una barba llarga: Abans de l’afaitat, cal rentar la barba usant un xampú per a la dutxa. Pentinar la barba. Per a definir els contorns i estructurar un “look” perfecte usar Gel Moussant Rasage Idéal o Huile de Rasage + Barbe. A continuació, es recomana utilitzar el Huile de Rasage + Barbe per a enfortir i nodrir la barba. Es masajea l’oli mitjançant moviments circulars per a evitar picors. L’oli permet manejar la barba d’un sol pas.

Bellesa Responsable

Clarins Men preserva la biodiversitat i afavoreix el comerç just. Les plantes bio que provenen de l’agricultura biològica són els extractes de groseller negre bio i l’herba de búfal bio.

Els envasos han sigut eco desenvolupats. El Gel Mousant Rasage Idéal és un flascó d’alumini 100% reciclable. La seua bossa d’aire comprimit ve d’un 25% de material reciclat. S’ha utilitzat un -30% de pes de vidre gràcies a la utilització de vidre reciclat per al flascó de Lotion Apaisante Après Rasage. La seva tapa és 100% reciclable. Per a Gel Apaisant Après Rasage s’ha utilitzat 30% de plàstic reciclat i per a Huile de Rasage + Barbe es va utilitzar 30% de vidre reciclat.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.