Casarse a Catalunya

Tria un look de convidada en color block

  Temps de lectura: 2 minuts

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Yolancris

El color block és una eina clau a l’hora de vestir. Transmet dinamisme, energia, gust i creativitat.

Generalment, fugim d’estampats en la mesura del possible i donem tot el protagonisme al color i a la potència del mateix i a les textures de les peces.

Per aconseguir un look color block, s’han de triar dos colors, un neutre i un altre més cridaner. Una altra manera de lluir un color block és vestir d’un mateix to però amb diferents matisos i graduacions. Per exemple, pots combinar blau marí, blau clar, gris i blanc blavós per a donar profunditat i contrast al teu look o outfit.

Christian Vierig

Christian Vierig

Tot i així, el color block és la combinació de peces llises de colors oposats o complementaris construint així un estilisme cridaner i colorit trencant amb les regles clàssiques de la combinació en el món de la moda.

En primer lloc cal tenir clara l’elecció de les peces, que han de ser senzilles però sobre tot llises, ja que la combinació de color farà la feina per si sola. Per aquest mateix motiu, la roba amb estampats, brodats i altres detalls queda totalment descartada. I és que el protagonisme d’aquesta tendència resideix en la composició de colors, i per tant és necessari utilitzar peces simples i el ‘menys és més’ per a no sobrecarregar el look.

Zimmermann

Zimmermann

Pel que fa als complements, l’ideal seria no lluir-ne cap o, si més no, el menor nombre possible. En el cas de voler portar-los, cal tenir en compte no arriscar per no restar protagonisme a un conjunt que ja de per si mateix cridarà l’atenció. En cas d’optar per accessoris, hauran de ser neutrals -en negre, en metàl·lic, en nude- però, en cap cas, dels mateixos colors que la roba.

Per exemple, pots lluir un vestit vermell amb un cinturó rosa o lila, però no afegeixis colors metàl·lics com daurat o plata, ja que podries veure’t antiquada. Els bucket hats i gorres continuen sent un must aquest any, no sols perquè es veuen súper cool, sinó perquè et protegeixen del sol amb estil. Apostar per una d’aquestes peces, és un “win” segur amb qualsevol outfit.

El vermell i el rosa sempre s’ha dit que no es poden barrejar per res del món. No obstant això, el temps ha fet que ens posicionem a l’altre costat, fent del rosa i el vermell la combinació més vibrant i de good girl preferida de les addictes a la moda.

El color block en realitat funciona amb tot, la idea és deixar volar la teva imaginació i que t’atreveixis a portar aquests colors que a vegades oblidem a l’armari. Però si encara no t’atreveixes a portar-lo en la seva màxima expressió, i vols vestir-te d’alguna manera que et faci sentir amb més energia i actitud positiva, les sabates són una gran alternativa. Poden ser totalment d’un color, o blanques amb detalls i/o amb coloraines. No hi ha límits, aquests només els poses tu!

Rita Miller

Rita Miller

Fendi

Fendi 

Sabem que els tons clars estan de moda, però amb l’arribada de la primavera el millor són les combinacions vibrants i plenes d’energia, com el match que fan el rosa i el verd. Per a un look d’excel·lent, utilitza un color per a l’estilisme i un altre per als accessoris.

No diuen que els pols oposats s’atreuen? Una de les claus per a vestir la tendència del moment és barrejar tonalitats clares amb altres més fosques, com el verd clar i el taronja. Així que, dóna’ls una oportunitat, perquè encara que pugui semblar que són colors que no queden bé, el resultat és d’allò més inesperat i afavoridor.

Gucci

Gucci

Aquesta tendència pot semblar molt arriscada però ara mateix ja no caldrà dur a terme totes les pautes sobradament conegudes per a aconseguir el look perfecte. El color block ja es present en moltes botigues. Pot estar en l’estampat d’un vestit, d’un jersei, d’uns pantalons, d’una camisa, etc. Les possibilitats són infinites i els looks son tant diferents i originals com la creativitat que una mateixa porti dins a l’hora de posar-se a construir un look.

Robert Kamau

Robert Kamau

Isabel Sanchis

Isabel Sanchis

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.