Casarse a Catalunya

Una nit de cinema i catifa vermella amb Jesus Peiro i Backstage Bcn.

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Aquest passat diumenge es va celebrar la quinzena edició dels Premis Gaudí, uns premis dedicats al cinema català.

Es van realitzar a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya. Una nit de cinema, glamur, emoció, cultura i catifa vermella.  I parlant de catifa vermella, algunes de les celebritats van optar per la firma de Jesus Peiro.

Aquesta gran firma nupcial va vestir a la cantant Rigoberta Bandini perquè triomfes en aquesta gran gala.  Jesus Peiro ha creat en exclusiva per a aquesta ocasió, un vestit tub en crep amb obertura lateral extrema, amb escot en paraula d’honor amb maxiserpentina asimètrica, màxima tendència en catifes vermelles. La sobrefaldilla d’organza santinada de seda en transparència amb cua i evasé culmina el total look en negre.

Merche Segarra, directora creativa de Jesús Peiró, ha emprat més de trenta hores a confeccionar el vestit, al costat de les premisses de la cantant. L’estilista de Rigoberta és Chabela Garcia, qui ha completat el look amb calçat de Magrit.

Rigoberta Bandini – Fotografies de Antipodes Comunicación 

Esbós de Jesus Peiró

Rigoberta Bandini no va ser la única que va optar per Jesus Peiró, l’actriu Montsé Oró, nominada a millor actriu secundària per la pel·lícula “Alcarràs” també es va decantar per un dels increïbles vestits de la firma.  La marca nupcial va  crear en exclusiva per a aquesta ocasió, un vestit asirenat paraula d’honor, en crep crepé  vaig amb cinturilla en peça, veladura brodada en escot i obertura central. Merche Segarra, directora creativa de Jesus Peiro, ha completat el look amb una sobrecapa de tul brodat atzabeja, plomes d’estruç i pedreria ònix en color negre.

Esbós de Jesus Peiró

Backstage també va tenir l’oportunitat d’estar presents en els premis, ja que van ser els encarregats de pentinar i maquillar algunes actrius com, Ruth Llopis, Itziar Castro, Raquel Ferri, Olalla Moreno, Mariona Ribas, Anna Bertran i les protagonistes de la gran pel·lícula nominada als premis, “El sostre Groc”, Goretti Narcís, Violeta Porta, Aïda Flix i Marta Pachón.

Ruth Llopis – Imatges de Backstage Bcn 

Itziar Castro – Imatges de Backstage Bcn 

Raquel Ferri – Imatges de Backstage Bcn 

Protagonistes de “El SostreBcn Groc”- Fotografies de Backstage 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.