Casarse a Catalunya

Trepitja fort aquest 2023

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Lorena Panea ens presenta la seva nova col·lecció de convidada anomenada Babilonia.

Una col·lecció amb aromes, colors i textures que arriben des dels remots Jardins Penjants mesopotàmics fins a l’Era Moderna, per a vestir les dones actuals i proporcionar un estil etern. Tots els vestits són personalitzables (en colors, formes i detalls) i es realitzen a mesura. A continuació comentarem els looks de la col·lecció.

En primer lloc, trobem “Les dues peces Persis” un look de dues peces, com el nom indica. Es tracta d’un top brodat amb pedreria amb decoració floral i punys amb plomes d’estruç. I la segona peça està composta per una faldilla de carde amb forma A i amb una obertura en el costat dret.

En segon lloc, està el ”Vestit Syene”. Un vestit de carde setinat amb escot halter drapejat, amb un detall de foulard incorporat amb serrells de contrast. La faldilla del vestit conta una obertura. La part del darrere té gran escot i botons folrats.

A continuació parlarem del ”Vestit Babilani”. Vestit d’organza de seda amb cos tipus corset. Mànigues de posar i treure i una faldilla amb gran vol que aporta fluïdesa. A l’esquena conté un gran i elegant llaç.

En quart lloc, comentarem el look “dos peces Elam”. Compost per un top de gasa de tirants amb part davantera ajustable per a cobrir més o menys pell i una esquena amb botons folrats. La segona peça és una faldilla de gasa de vol amb obertura en el lateral.

Seguint, està el “vestit Juniperus”, un vestit curt amb estampats florals de l’Antic Egipte i escot halter amb una faldilla  drapejada asimètrica i serrells en el baix. El vestit es pot complementar amb una capa de carde setinat amb serrells en el baix.

En sisè lloc, trobem el “vestit Palmyrene”, un vestit en carde setinat amb escot halter amb silueta ajustada i amb baix asimètric rematat amb serrells. L’esquena conté escot amb botons esborrats.

Continuant està el “vestit Mitani”. Un vestit en carde setinat amb detall de transparència en cintura de tul brodat. I l’esquena en forma de triangle de tul brodat amb decoració floral en 3D.

El vestit Ikonion és un altre vestit de la seva nova col·lecció. Un vestit curt amb estampat floral de l’Antic Egipte, escot halter i amb una  faldilla drapejada asimètrica i serrells en el baix. Va juntament amb un complement,  un mantó de gasa amb estampats florals de l’Antic Egipte.

Trobem un altre look dues peces, anomenat “Nanaya”. Tracta d’una brusa de carde setinat croada i drapeada amb mànigues lleugerament acampanades, el top va lligat a l’esquena. I la segona peça es tracta d’una faldilla de tal tall sirena en midi amb costura asimètrica adornada amb botons folrats i tall en el lateral.

Continuant, veiem un look dos peces anomenat “Beltiya”. Un top de carde setinat de tirants i esquena amb botons folrats. Juntament amb un  pantalons palazzo amb plecs en carde setinat. El look va complementat amb un mantó de setí doble amb estampats florals de l’Antic Egipte.

Per anar acabant, comentarem el vestit “Akimeda”. Un vestit de gasa amb estampats florals de l’Antic Egipte i amb una cintura lleugerament drapejada. El vestit té escot en V davant i darrere i la faldilla és arrufada.

I per últim, però no menys important, el vestit “Nun” un vestit de carde setinat amb escot asimètric i la faldilla amb forma de A.

En general podem dir que és una col·lecció molt elegant amb molts setinats, colors i textures. Comença l’any sent la millor convidada.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.