Casarse a Catalunya

Essència masculina

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Les núvies se salten les regles i aposten, per looks d’allò més trencadors.Sortir de la norma i buscar el diferent, el transgressor.

Això és el que aconsegueixen les núvies modernes que decideixen anar més enllà amb el seu look nupcial. En la moda “bridal”no està tot vist i a la vista està -valga la redundància- que temporada rere temporada els dissenyadors i dissenyadores aposten per arriscar i innovar amb cadascuna de les seues creacions.

Si alguna cosa és cada vegada més freqüent pel que als vestits de núvia es refereix és el donar-li un toc masculí. Ho veiem en les muscleres, en solapes, camises i fins i tot en looks de dues peces. La moda masculina ha entrat de ple en el món de les núvies i no hi ha cosa que ens agradi més que el trencador. Vestir i ser diferent és el que et farà especial en el teu gran dia ja que, a més, les mirades de tots els assistents a l’enllaç recauran sobre tu sí o sí.

Cymbeline

La veritat és que optar per un estilisme més masculí no vol dir que deixes la feminitat a un costat. Cadascuna ha de sentir-se lliure de lluir el que més li agradi i, sobretot, de vestir allò amb què més còmoda se senti. És un moviment que està en plena expansió i que comencem a veure en les passarel·les allà per l’any 2015. Ni les celebrities més famoses s’han resistit a aquesta mena de look bridal.

Dior

Treu el teu costat més elegant i sofisticat i no oblidis el color blanc o, per tant, algun dels seus derivats. Aposta pel vestit donant-li protagonisme a l’americana, potencia muscles i destaca les solapes. I, per descomptat, si vols fer-ho més especial encara si cap,afegeix cua a la jaqueta. Però si això no et convenç sempre podràs lluir un conjunt de dues peces i decantar-te per uns pantalons acampanats, palazzo, cigarreta, de tall recte o, fins i tot, de tipus smoking. Estaràs espectacular amb qualsevol d’ells! En aquest cas, el mono també pot ser una opció d’allò més encertada per a un dia inoblidable.

Hervé Moreau 

Si no vols renunciar a la faldilla pots afegir-li una camisa blanca. Llueix elegant, sexy, masculina i sé d’allò més estilosa. Lluir-la serà tot un encert. Els vestits de núvia amb camisa són l’última crida en moda nupcial. Súper elegant alhora que diferent. Una tendència versàtil que afavoreix a totes les dones. Juga amb els encaixos i gràcies a la seua versatilitat trobaràs el resultat que tant desitges.

Demetrios

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.