Casarse a Catalunya

Essència masculina

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Les núvies se salten les regles i aposten, per looks d’allò més trencadors.Sortir de la norma i buscar el diferent, el transgressor.

Això és el que aconsegueixen les núvies modernes que decideixen anar més enllà amb el seu look nupcial. En la moda “bridal”no està tot vist i a la vista està -valga la redundància- que temporada rere temporada els dissenyadors i dissenyadores aposten per arriscar i innovar amb cadascuna de les seues creacions.

Si alguna cosa és cada vegada més freqüent pel que als vestits de núvia es refereix és el donar-li un toc masculí. Ho veiem en les muscleres, en solapes, camises i fins i tot en looks de dues peces. La moda masculina ha entrat de ple en el món de les núvies i no hi ha cosa que ens agradi més que el trencador. Vestir i ser diferent és el que et farà especial en el teu gran dia ja que, a més, les mirades de tots els assistents a l’enllaç recauran sobre tu sí o sí.

Cymbeline

La veritat és que optar per un estilisme més masculí no vol dir que deixes la feminitat a un costat. Cadascuna ha de sentir-se lliure de lluir el que més li agradi i, sobretot, de vestir allò amb què més còmoda se senti. És un moviment que està en plena expansió i que comencem a veure en les passarel·les allà per l’any 2015. Ni les celebrities més famoses s’han resistit a aquesta mena de look bridal.

Dior

Treu el teu costat més elegant i sofisticat i no oblidis el color blanc o, per tant, algun dels seus derivats. Aposta pel vestit donant-li protagonisme a l’americana, potencia muscles i destaca les solapes. I, per descomptat, si vols fer-ho més especial encara si cap,afegeix cua a la jaqueta. Però si això no et convenç sempre podràs lluir un conjunt de dues peces i decantar-te per uns pantalons acampanats, palazzo, cigarreta, de tall recte o, fins i tot, de tipus smoking. Estaràs espectacular amb qualsevol d’ells! En aquest cas, el mono també pot ser una opció d’allò més encertada per a un dia inoblidable.

Hervé Moreau 

Si no vols renunciar a la faldilla pots afegir-li una camisa blanca. Llueix elegant, sexy, masculina i sé d’allò més estilosa. Lluir-la serà tot un encert. Els vestits de núvia amb camisa són l’última crida en moda nupcial. Súper elegant alhora que diferent. Una tendència versàtil que afavoreix a totes les dones. Juga amb els encaixos i gràcies a la seua versatilitat trobaràs el resultat que tant desitges.

Demetrios

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privacitat.

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.