Casarse a Catalunya

L’amor s’ha de celebrar

  Temps de lectura: 2 minuts

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El 14 de maig de l’any passat, la Montse i el Ivan van celebrar l’amor envoltats de totes aquelles persones que més estimen.

L’Església de la Concepció ubicada al carrer Roger de Llúria de Barcelona va omplir-se de goig i és que la parella no podia ésser més feliç, de per fi, unir-se per sempre. A més, a més, el sol brillant va fer que encara sortís tot millor del que mai havien somiat.

Quan el Ivan va sorprendre a la Montse al demanar-li matrimoni ella es va quedar sense paraules. Tot i que l’únic que va poder dir va ser un sí rotund. Ella va tenir molt clar que volia compartir la resta de la seva vida amb ell després de tot el viscut junts. Així doncs, i un cop acceptada la proposta, van anunciar el seu compromís a familiars i a amics i tothom va mostrar-se molt feliç envers la gran noticia. Ara sí, començava l’aventura de les seves vides. De seguida van posar-se mans a l’obra i ambdós van tenir clar que volien comptar amb l’ajuda de la Wedding Planner Priscila Llorens. La parella era molt conscient que deixava l’organització del seu casament en molt bones mans i no van equivocar-se al escollir-la.

Les invitacions van anar a càrrec d’Eventus i les flors que van decorar l’Església així com el Conventet de Pedralbes varen anar a càrrec de Flors Navarro

Fotografies de Mar Mateu

La Montse va lluir espectacular un vestit amb màniga i escot caixa. A més, el vestit duia un faixí antic de puntes que anava a conjunt amb la mantellina que va portar juntament amb el vel brodat. No podia estar més impressionant.

El Ivan va vestir un jaqué de color blau marí, camisa blau cel, armilla color cru i corbata estampada.

Va arribar el moment d’entrar a l’església. La núvia va fer-ho acompanyada d’un seguici de patges i del seu pare.  Al fons, a l’altar, l’esperava el Ivan qui havia fet la seva entrada prèvia del braç de la seva mare.

La cerimònia fou molt emotiva. Promusic va fer les delícies de tothom amb les seves cançons. Un cop convertits en marit i muller, tant la parella com els seus convidats van traslladar-se al Conventet de Pedralbes on tindria lloc el convit i la posterior celebració.

Fotografia de Mar Mateu 

Fotografia de Mar Mateu 

L’aperitiu, que va ser d’allò més complet, va celebrar-se a la zona de la piscina. Un cop acabat, tots van dirigir-se a les carpes que havien muntat per a celebrar el banquet. El recent estrenat matrimoni va voler tenir un detall amb les dones deixant-les un pintallavis al seus llocs.

El mobiliari el van escollir a Options. Amb ells la parella estava més que tranquil·la perquè van poder escollir allò que més els agradava i s’adaptava als seus gustos.

Tot el càtering va anar a càrrec de Jubany Events i tant els nuvis com els convidats van quedar més que encantats amb la àmplia selecció de menjar que van tastar. Recorden que tot estava boníssim.

Un cop acabat el dinar, els nuvis van voler dedicar unes paraules als seus convidats per seguidament obrir el ball. A partir d’aquest moment va donar inici la festa més desenfadada, ningú va deixar de ballar acompanyats per la música de  My Sound. La il·luminació de Sona va fer que l’ambient fos espectacular.

Fotogrfies de Mar Mateu 

Durant el moment de la festa no va faltar de res, hi havia focs freds, candy bar, màscara de panda… Però sense cap mena de dubte, el que més va agradar, va ser el ressopó. Tant els nuvis com els convidats, necessitaven aquella “gasolina” per poder continuar divertint-se tant com ho estaven fent i cap a les 21:00h un gran assortiment de mini bikinis, mini frankfurts i xocolata amb xurros van fer acte de presència i ningú va quedar-se sense tastar-ho. Tothom estava més que encantat i la parella felicíssima de veure que tots aquells a qui estimen estaven tant feliços i amb ells.

Fotografies de Mar Mateu

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.