Casarse a Catalunya

Sostenibilitat, la nova moda, la nostra prioritat

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

De manera natural, com els teixits que més ens agraden i que, alhora, recomanen, a JANINA LINGERIE porten la sostenibilitat al cor.

La seva història d’empresa familiar els porta des de  fa anys per aquest camí, mirant de treballar amb marques locals, sempre que poden i amb les  internacionals que s’identifiquen amb la dita sostenibilitat i la cura pel medi ambient.

I per aconseguir els millors teixits, a Janina Lingerie sempre estan oberts a noves idees per seguir avançant.

El seu objectiu és augmentar contínuament la proporció de materials sostenibles a les seves col·leccions, que permetin preservar els recursos naturals. La tendència actual de les marques que presenten: innovar amb noves fibres  que tinguin beneficis afegits

I al mateix temps, el seu focus: fibres duradores, fabricades a Europa i de qualitat, que permetin un consum responsable i que aportin a la vegada els majors beneficis a la nostra pell:Suavitat, vestibilitat i funcionalitat.

Com ho fan?

AMB TEIXITS SOSTENIBLES:

TENCEL™ LYOCELL i TENCEL™ MODAL fets de fibres de cel·lulosa d’origen botànic (un nou estàndard de confort natural i sostenibilitat). Biodegradables i compostables, per tant retornen a la natura.TENCEL™ LYOCELL gestiona la humitat en el cos atorgant sensació de FRESCOR i de SEQUETAT TENCEL™ MODAL coneguda per la seva SUAVITAT EXCEPCIONAL.

 

SUPREME GREEN COTTON® cultivat a granges familiars de Grècia. Gasta un 40% menys d’aigua i no està modificat genèticament. Tot el seu procés radica a Europa, des del cultiu fins al producte final. Té 100 % de traçabilitat.

FIBRES DE COTÓ RECLICADES obtingudes de roba usada i residus industrials. El procés de fabricació estalvia aigua i energia, és ètic i ecològicament responsable (els proveïdors s’abasteixen de companyies amb certificats GRS, que garanteixen pràctiques responsables social i mediambientalment així com restriccions químiques). 

FIBRA DE LA LLET és d’origen animal, obtinguda a través d’un procés respectuós amb el medi ambient. Té un tacte molt suau i sedós. Antibacterià i regula la humitat i la temperatura del cos.

COTÓ ORGÀNIC no modificat genèticament i està lliure de pesticides i fertilitzants.

 

 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privacitat.

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.