Casarse a Catalunya

Sostenibilitat, la nova moda, la nostra prioritat

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

De manera natural, com els teixits que més ens agraden i que, alhora, recomanen, a JANINA LINGERIE porten la sostenibilitat al cor.

La seva història d’empresa familiar els porta des de  fa anys per aquest camí, mirant de treballar amb marques locals, sempre que poden i amb les  internacionals que s’identifiquen amb la dita sostenibilitat i la cura pel medi ambient.

I per aconseguir els millors teixits, a Janina Lingerie sempre estan oberts a noves idees per seguir avançant.

El seu objectiu és augmentar contínuament la proporció de materials sostenibles a les seves col·leccions, que permetin preservar els recursos naturals. La tendència actual de les marques que presenten: innovar amb noves fibres  que tinguin beneficis afegits

I al mateix temps, el seu focus: fibres duradores, fabricades a Europa i de qualitat, que permetin un consum responsable i que aportin a la vegada els majors beneficis a la nostra pell:Suavitat, vestibilitat i funcionalitat.

Com ho fan?

AMB TEIXITS SOSTENIBLES:

TENCEL™ LYOCELL i TENCEL™ MODAL fets de fibres de cel·lulosa d’origen botànic (un nou estàndard de confort natural i sostenibilitat). Biodegradables i compostables, per tant retornen a la natura.TENCEL™ LYOCELL gestiona la humitat en el cos atorgant sensació de FRESCOR i de SEQUETAT TENCEL™ MODAL coneguda per la seva SUAVITAT EXCEPCIONAL.

 

SUPREME GREEN COTTON® cultivat a granges familiars de Grècia. Gasta un 40% menys d’aigua i no està modificat genèticament. Tot el seu procés radica a Europa, des del cultiu fins al producte final. Té 100 % de traçabilitat.

FIBRES DE COTÓ RECLICADES obtingudes de roba usada i residus industrials. El procés de fabricació estalvia aigua i energia, és ètic i ecològicament responsable (els proveïdors s’abasteixen de companyies amb certificats GRS, que garanteixen pràctiques responsables social i mediambientalment així com restriccions químiques). 

FIBRA DE LA LLET és d’origen animal, obtinguda a través d’un procés respectuós amb el medi ambient. Té un tacte molt suau i sedós. Antibacterià i regula la humitat i la temperatura del cos.

COTÓ ORGÀNIC no modificat genèticament i està lliure de pesticides i fertilitzants.

 

 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.