Casarse a Catalunya

Pentinats per a ser una núvia especial

  Temps de lectura: 2 minuts

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Hi ha diversos aspectes de l’estilisme nupcial als quals les núvies els hi concedeixen un paper destacat.

El més important, sens dubte, és el vestit que portaràn, però hi ha altres eleccions, com les sabates o la de l’original ram elaborat amb flors de temporada que també són presents. Però per completar el look nupcial s’ha d’afrontar a un altre dilema: el tipus de pentinat.

Tots els pentinats admeten acabats clàssics i elegants, o bé aires més boho i informals, segons la imatge que vulguis donar, perquè el més important és que trobis l’estil amb el qual et sentis tu mateixa, a gust amb el teu look i d’acord amb el vestit que hagis triat per al teu casament. Per exemple, els vestits de núvia amb escot en forma de cor agraeixen recollits perquè tota l’atenció es centri en l’escot, mentre que els que tenen un escot en V queden fantàstics amb cabelleres soltes. Els vestits de núvia de tall imperi queden espectaculars amb cabells ondulats i amb recollits amb trenes. T’has enamorat d’un vestit amb una amplíssima i voluminosa faldilla de tul? Et quedaran genials els monyos o les cues altes que, a més, et faran semblar més alta.

 

Pentinats amb “ondes” en totes les seves versions

Tingues en compte també que estan de moda les “ondes” en totes les seves versions: amb volum o sense, més o menys marcades, formals i informals, surfistes i trencades, més obertes i relaxades, per tot e cabell o només a les puntes… El que prefereixis! I és que la clau dels pentinats amb “ondes” és que s’adapten a múltiples estils, des del més clàssic fins al més modern i avantguardista. En el cas dels cabells curts s’ha de potenciar el tall i pentinar-lo en diferents volums. Mentre que les mitges cabelleres admeten “ondes” obertes i puntes trencades i lleugerament disparades. I, com pots imaginar, aquestes també es poden portar en recollits, en cues, en semi recollits… Tu decideixes!

Backsatge Bcn

Laura Riera 

Cua per unes noces? Una opció que arriba trepitjant fort

Encara que pot semblar un pentinat informal per a un casament, la veritat és que els pentinats amb cua continuen sent una opció perfecta per passar per l’altar. De fet, tenen nombrosos avantatges: són còmodes i elegants i resulten d’allò més versàtils. Si t’agrada aquesta possibilitat, recorda que pots optar per una cua alta, especialment indicada per a núvies amb cabells llargs i llisos. No t’acaba de convèncer aquesta possibilitat? També pots decantar-te per una cua baixa, per a la qual no necessitaràs tenir el cabell tan llarg. O, fins i tot, per una cua despentinada!

Higar Novias

Porta trenes i semblaràs una princesa

Femenines, actuals i molt afavoridores, les trenes són ideals per a la temporada hivernal. Resulten una excel·lent opció si et cases a l’aire lliure –una tendència cada vegada més a l’alça també entre els mesos de desembre a març– o en un espai d’estil rústic.

Quin estil portar? El que més t’agradi i amb el qual et sentis més còmoda. A l’hora de triar trenes per al teu casament no et faltaran opcions: una trena francesa, també anomenada trena d’arrel; una trena diadema, amb un toc més bohemi; una trena d’espiga lateral, un pentinat senzill que escau de meravella a les noies amb els cabells llargs i lacis; unes mini trenes que acabin en un preciós semi recollit, o una trena amb estil effortless, ideal per a un look més natural. Perquè es vegi més hivernal, què et sembla decorar-la amb algunes flors de cotó? Estaràs preciosa!

Rosa Clara

Un recollit baix

Entre els pentinats de núvia per a noces d’hivern, el recollit baix és segurament el gran clàssic per excel·lència. I és que funciona bé en qualsevol mena de rostre i és perfecte per a celebracions hivernals d’estil elegant i formal. Pots optar per lluir un monyo com el de les ballarines, on el cabell queda molt ajustat a l’altura del clatell, o un monyo baix amb efecte messy i amb cabells despentinats pels costats que dona un acabat més casual, 100% a la moda.

Sigui com sigui l’estil que triïs, i tant si el portes centrat com si és lateral, combinar-ho amb un tocat, un vel o unes peces pel cabell amb molt brilli-brilli serà una estupenda idea. Així mateix, si duus un vestit amb un profund escot a l’esquena o una preciosa filera de botons, ajudarà a centrar l’atenció en aquesta sensual part del cos en deixar-la totalment al descobert.

BackStage Bcn

Irene Toledano

Marta Martí 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.