Casarse a Catalunya

La núvia Addams

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Aquest mes de desembre s’ha fet molt coneguda en l’àmbit mundial la gran sèrie de Netflix, Wednesday.

Una sèrie tenebra, de misteri, intriga i molta foscor, que va  sobre l’entretinguda vida de la Wednesday, la famosa i peculiar filla de la família Addams.

Després de veure-la a molts espectadors els ha cridat l’atenció el curiós estil de la Wednesday, looks freds inspirats en el negre. S’ha fet famós l’espectacular vestit que porta durant el recordat ball que realitza a una de les escenes més icòniques i que s’ha fet tan viral al Tik Tok. Un atrevit vestit de gases negres de la boutique Alaïa, situada a Bon Street, Londres. Tot i que la dissenyadora de tots els seus oufits de la sèrie, Collen Atwooda va haver de fer uns petits retocs al vestit per adaptar-lo a l’actriu de Wednesday, Jenna Ortega.

A la vegada també volem fer referència a aquelles núvies que eviten lo tradicional i que opten per un vestit negre però elegant. És poc comú veure a núvies de negre, però hem de ser conscients i obrir la ment, ja que hi ha núvies de tota mena d’estils i personalitats diferents. L’important és que la núvia se senti còmoda, segura i ella mateixa, sigui amb el color que sigui. Totes tenim la típica persona a la qual no ens l’imaginaríem vestida de blanc. Doncs el negre pot ser una original opció per trencar amb la normativa.

En honor a la sèrie i a aquelles núvies més alternatives, volem mostrar diversos vestits que s’adapten a la sèrie i que podrien colar a l’armari de la família Addams i a núvies característiques. Aquesta vegada ens enfocarem amb els vestits de Laura Riera i Maggie Sottero.

Per començar, tenim el gran vestit de Laura Riera. Un vestit de tirants amb capes i gases negres que transmet molta essència, personalitzat i atreviment. Podem observar que a pesar de la foscor, el look aporta brillantor gràcies el seu escot de pedreria.

Vestit de Laura Riera 

Deixant de banda a Laura Riera, també comentarem els vestits de Maggie Sottero. En primer lloc, trobem el vestit Zander, un vestit de novia dissenyat per l’elegància poc convencional. Una elecció impressionant per a la núvia poc convencional, aquest vestit de núvia presenta capes contrastants de tul, motius d’encaix i encaix Chantilly. El cosset transparent presenta mànegues llargues il·lusió, un pronunciat escot en V i esquena redona, tot accentuat amb motius d’encaix floral en 3D. Baix adornat amb crinera de cavall, completant la faldilla de tul del vestit de gala amb un acabat amb botons folrats sobre tancament de cremallera.

Vestit Zander de Maggie Sottero

A continuació trobem el vestit Watson. Un exclusiu vestit de núvia floral negre amb escot i esquena en V. Aquest únic pot fer que reconsideres per complet les teves vibracions “blanques clàssiques”.

Vestit Watson de Maggie Sottero

En quart lloc, observem el vestit Zander Lane. Un sexy vestit de núvia entallat amb encaix dramàtic i vibracions règies. Un vestit formal d’inspiració victoriana i indescriptiblement elegant.

Vestit Zander Lane de Maggie Sottero

I bé, seguim amb el vestit Alexandria. Un somiador i capritxós vestit de núvia de tul amb encaix i amb escot en pic.

Vestit Alexandria de Maggie Sottero 

Per acabar parlarem del vestit Aspen. Un vestit de núvia minimalista, couture sense tirants, amb un escot paraula d’honor i amb una obertura a l’altura de la cuixa.

Vestit Aspen de Maggie Sottero

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.