Casarse a Catalunya

Vestits minimalistes per a núvies naturals

  Temps de lectura: 3 minuts

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Tot té el seu lloc i el seu moment. Trobar inspiració sempre és complicat sobretot quan tens un popurri d’idees al cap.

Per això que un vestit et faci sentir especial, sentir aquelles pessigolles a la panxa, sentir que ÉS EL VESTIT, només s’aconsegueix a força de mirar, creure i deixar-se emportar.

Un cop tens la idea al teu cap només hauràs de donar-li forma, visitar ateliers, visitar botigues de firmes de núvia, fins a donar amb allò que sempre has desitjat.

Després d’acceptar una proposta de matrimoni s’inicia una època d’allò més trepidant alhora que emocionant. Els preparatius i l’organització del casament són un dels moments que més entreté als nuvis, ja que el seu propòsit és gaudir i fer gaudir als seus convidats d’un dia que, de ben segur, mai oblidaran.

Jesús Peiró

Manu García

Aconseguir que tot surti a la perfecció no és fàcil però amb el temps suficient, l’ajuda necessària, si s’escau, i la dedicació, es poden aconseguir autèntiques meravelles que, per descomptat, no deixaran indiferent a ningú. Un cop escollida la data, el lloc de la cerimònia i de la celebració del banquet, la parella ja pot començar a mirar altres coses no menys importants. Una d’elles i de la que ben segur tothom estarà pendent és la del vestit de la núvia. És un moment clau per triar el vestit amb el qual sempre havies somiat casar-te.

Marylise

Molts són els dubtes que sorgeixen en un moment tan decisiu com aquest. Tota núvia és molt conscient que serà el centre de totes les mirades i que el seu vestit parlarà per si sol. Complaure als convidats és una de les coses que més preocupa a la parella però, sense cap mena de dubte, complaure’s a una mateixa hauria i ha de ser l’únic rellevant. S’ha idealitzat tant el casar-se que hi ha qui té sèries dificultats per a trobar allò que més li convé i que millor li quedi. Hem de tenir present però, que no sempre allò que més ens agrada és el que millor ens escau i hem d’entendre també que no tothom vol casar-se amb un vestit voluminós ni com una princesa, ni tampoc amb un vestit que no digui res. Hi ha qui confia en la discreció i en la senzillesa d’allò més subtil. Ja sabeu allò que diuen i que en matèria de moda pren més importància que mai: “menys és més” i nosaltres ho tenim clar.

 

Manila

Si una cosa bona ens ha deixat la pandèmia és que moltes parelles han après a prioritzar, a donar importància al fet important i a gaudir encara més dels petits detalls. Per això, sobretot, durant aquest darrer any hem pogut descobrir núvies que ens han deixat bocabadades gràcies als seus senzills looks nupcials i que han demostrat que es pot ser tant núvia com altres lluint un vestit d’allò més simple. Haver de retallar al màxim el nombre de convidats, o simplement el fet de casar-se en la més pura intimitat ha fet que les núvies busquin alternatives al vestit inicial amb el qual somiaven casar-se optant per opcions més senzilles com poden ser un conjunt de jaqueta-pantaló, faldilla o vestits midi. Quina importància ha cobrat aquest darrer i a quantes noies hem pogut veure vestides de blanc lluint dissenys espectaculars on les sabates també han cobrat cert protagonisme! Evocar un aire d’informalitat amb el teu vestit de núvia pot ser tant o més màgic que lluir-ne un de més extravagant. Recorda que sempre podràs afegir-hi complements que ressaltin i elevin el teu look al màxim nivell. En la senzillesa també es troba l’elegància.

Valerio Luna 

Són molts els dissenyadors que s’han decantat per fer creacions més minimalistes, atenent, sempre, al que les núvies reclamen.

Ens encanta la idea de poder lluir un vestit senzill que tingui detalls únics que no cridin l’atenció en excés però que tampoc passin desapercebuts. Línies polides, siluetes senzilles i elegants que realcen la bellesa de la dona. Una dona brillant, alegre i decidida disposada a donar una de les passes més importants de la seva vida. Teixits lleugers com la seda, el crepè, la randa, el tul faran que triïs el que triïs sigui tot un encert. No podem oblidar-nos dels braços que, pots portar coberts o descoberts, pots lluir tirants a l’època més acalorada o bé mànigues per tapar-te del fred a la tardor o l’hivern.

Vestits out of sholders, llargs, camisers, asimètrics, slipp dress, i un llarg etcètera. Com ja veus n’hi ha de tota mena i  de ben segur que trobaràs el que més encaixi amb el teu estil.

Max Mara

Lorena Panea

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.