Casarse a Catalunya

La preboda

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Celebra sense nervis ni pressions amb els teus convidats un moment especial. 

Si ens diuen fa un temps que els convidats dels nuvis haurien de trobar-se un dia abans del casament no ens ho creuríem. Gent desconeguda en un lloc desconegut…

Un pla que potser no agradava gaire de primeres. No obstant, els temps canvien i amb ell les circumstàncies de cada moment i de cada persona.

Cada cop és més habitual i està de moda que les parelles que contrauran matrimoni celebrin una festa d’aire desenfadat per reunir als seus convidats més propers. A vegades, inclús, assisteixen persones que no hi estaran a l’enllaç, tot i que no és l’usual. Sempre amb una única finalitat: fer costat als nuvis en un moment tant únic com especial.

Animar-se a fer una preboda no és cap ximpleria i és que a moltes parelles els agrada poder ajuntar a la gent que assistirà al casament en un ambient desenfadat. La idea és que tothom pugui parlar amb tothom i així conèixer-se perquè el dia del casament sigui tot més dinàmic també entre els mateixos convidats. A més, és un moment on els mateixos nuvis aprofiten per a saludar i veure a tothom de manera relaxada i amena sense protocols que dictin què, com i quan has de fer cada cosa.

Avecmuaa

Jubany Events

Què no pot faltar a una preboda?

Com us explicàvem, cada cop és més habitual fer-ne i hem passat d’assistir a prebodes força bàsiques i íntimes a restaurants o a cases particulars a veure-les d’allò més treballades, organitzades i pensades fins al més mínim detall. A les parelles els agrada cuidar-ho tot i oferir als seus convidats el millor per aconseguir que guardin el preciós record de tot.

Una de les opcions més senzilles és la de llogar un local, i celebrar-la a un espai tancat. Sens dubte us la recomanem si us caseu en mesos de fred. No hi ha res més acollidor que gaudir amb familiars i amics en un ambient càlid i còmode. A partir d’aquí podeu tirar d’imaginació.

Sensacions Gastronomy & Emotions

Una altra opció, i ben segur que us encantarà és la de fer-la a l’aire lliure si l’època en la qual contraureu matrimoni és més càlida. Gaudir en un espai ample amb terrassa o jardí és de les coses més agraïdes per tothom.

És una festa que la parella ofereix als seus convidats més propers, inclús a gent que fa temps que no veu i que venen expressament per a la celebració del matrimoni,  on voldran gaudir sense nervis ni protocols. Per això com més còmode sigui tot, molt millor.

És el millor moment per xerrar i explicar anècdotes. No poden existir guions possibles perquè a més no hauran de seguir el protocol estricte que continuaran durant el casament. Això els permetrà estar molt més distesos alhora que tranquils.

Pot ser un bon moment també per sorprendre els nuvis, donar-los algun detall especial i fins i tot ballar alguna coreografia prèviament preparada.

Què tal una casa amb jardí, barbacoa i els teus éssers estimats? O, com veus celebrar un còctel amb diversos aperitius, begudes fresques i un menú lleuger? Sigui l’opció que sigui, serà tot un encert. Simple i divertida, què més vols? És una celebració on la decoració també té la seva importància i on considerem que ha de prevaldre la senzillesa, ja que no és el casament. Per descomptat, l’horari també és d’allò més rellevant, ja que no seria adequat que s’allargués més enllà de la 1 de la matinada, almenys per als nuvis, ja que necessiten descansar i reposar tots els nervis.

Sensacions Gastronomy & Emotions

La preboda pot girar entorn una temàtica concreta. Sempre serà la parella l’encarregada d’escollir el què, el com i a on. T’imagines una preboda amb jocs aquàtics? Una preboda on tothom vagi disfressat? O una preboda a l’hivern fent jocs de neu? Tot és possible amb una bona organització.

Dresscode

Aquest pot ser un tema controvertit. Hem de tenir clar que la preboda és una festa de caràcter relaxat on la vestimenta ha de ser apropiada per al moment. Recorda que no és el casament així que et recomanem fugir d’excentricitats, opta per alguna cosa còmoda, arreglada al’hora que informal. Normalment, la núvia vesteix de blanc o d’un color claret com el nude, per distingir-se de la resta de convidades i el nuvi amb pantaló i camisa de vestir, sense corbata, amb un aire més despreocupat, tot i que no hi ha codis establerts ells sempre seran els protagonistes.

Animeu-vos, celebreu i gaudiu!

 

 

Sensacions Gastronomy & Emotions

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.