Casarse a Catalunya

Hi ha històries que no es planegen, simplement…Succeixen

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El temps es va encarregar d’iniciar una bella història d’amor, i és que la nit del 2 de novembre del 2019, mentre la Mar portava els plats del sopar del saló a la cuina, va rebre el so inesperat de l’entrada d’un missatge de WhatsApp.

A la cuina, va obrir el missatge. Era el Jaume. El missatge deia: “Què et sembla si deixem de fer voltes pel món cadascun pel seu costat? Vols sortir amb mi?”. La Mar, encara emocionada, ens va comentar: “Només puc dir que vaig entrar soltera a la cuina i en vaig sortir amb parella, la parella i l’amor de la meva vida”.

I va ser l’estiu passat, en un dels seus viatges, quan, en un meravellós sopar davant del mar, el Jaume va demanar a la Mar per casar-se.

Buscaven un espai davant del mar, amb història, que desprengués elegància, ple d’encant natural, un encant que parlés per ell mateix. El Xalet del Nin era aquest lloc somiat. Des del primer moment en què la Mar el va visitar de la mà del Carlos, responsable de l’espai i gran professional, ella comenta que el Xalet del Nin la va captivar totalment. Un paradís idíl·lic!

Un cop trobat el lloc, va venir la recerca del vestit, però això la Mar ja ho tenia molt clar. No va dubtar ni un moment. El vestit el confeccionaria la dissenyadora bilbaïna Alicia Rueda. L’Alicia va reflectir en el vestit, de manera exquisida, la personalitat i l’essència apassionada, elegant, coqueta, divertida i amb estil propi de la núvia.

Fotografia de Franco Gribodo

El vestit va tenir un complement molt especial. En honor als seus pares, ja traspassats, i a mode de joia, el vestit portaria muntades en el cor, entre flors, les seves aliances de casament, símbol d’amor etern.

El look de la núvia es va rematar amb una lligadura de la bilbaïna Anita Ribbon, una elegant diadema doble, lleugera però plena de detalls –estrelles de metall daurades, cristall i flors–, que es mimetitzava perfectament amb la Mar i el seu vestit. I unes sabates personalitzades per la Mar, que no van deixar indiferent ningú. Els noms de la parella pintats a mà, entre uns cors, aplicacions de flors, de perles i de cristalls Swarovski, i les etiquetes interiors amb el nom dels nuvis i la data de l’enllaç van fer de les sabates uns complements sublims, que destil·laven sentiments per ells mateixos.

L’estilisme de la núvia va anar a càrrec de l’estilista Lora Munteanu, que va viatjar des de Màlaga. Un recollit elegant i sofisticat, que reunia allò necessari per brillar, amb un maquillatge radiant, fidel a l’estil de la Mar.

Fotografia de Franco Gribodo

El nuvi no es va quedar enrere, i va entrar a l’església enfundat en un elegant esmòquing amb corbata de Roberto Vicentti, en tonalitat blava, a joc amb el mar. Un detall per destacar van ser els botons de puny personalitzats que lluïa el Jaume, unes peces amb les inicials “JyM”.

 

Fotografia de Franco Gribodo

I va arribar el gran moment. Mentre la seva germana, la Marina, la seva confident, amiga i la seva altra meitat, donava els darrers retocs al vestit, la persona favorita de la Mar, en Pau, el seu nebot i padrí de boda, la prenia del braç. Ja estava tot preparat!

L’espai de la cerimònia es va escollir en un racó màgic, rodejat d’una exuberant vegetació autòctona mediterrània, amb uns exquisits ornaments florals, obra de la Núria, de Flors Amelia, que expressaven pura bellesa, encant i romanticisme. Un entorn abraçat per un marc incomparable: el mar!

L’entrada de la núvia va ser rebuda amb “El duet de les flors”, de l’òpera Lakmé, peça escollida per la Mar i interpretada per les meravelloses veus líriques en directe de la Cecilia Ferraioli i la Maria Arreddondo, mezzosoprano i soprano respectivament, acompanyades per la virtuositat de la Núria Grima al violí i del Lluís Relucio al piano.

 

Fotografies de Franco Gribodo

La cerimònia, oficiada pel Miquel, familiar molt estimat a la família, va ser molt emotiva: la lectura de la Marina, la de la Txell, filla del Jaume, i el relat de l’Eva, amiga de la infància de la núvia, van precedir el ritual de la sorra realitzat pels nuvis, un ritual que simbolitza la unió entre tots dos, que, com els grans de sorra que van abocar i barrejar en un gerro, mai podran separar-se. Uns moments inoblidables per a tots els assistents.

Un sopar de conte de fades, així va ser l’ambientació de l’espai, al qual els noucasats van arribar en un elegant sidecar model Gentleman, de color negre, conduit pel nuvi. Van fer l’entrada al sopar ballant i portant uns globus vermells en forma de cor, on es podia llegir “I LOVE YOU”, mentre en repartien més entre els convidats al ritme de “L-O-V-E”, de Nat King Cole.

La gran professional Núria, de Flors Amelia, va ser l’encarregada de dissenyar la taula imperial, amb una ambientació en un bosc, amb majestuosos ornaments florals flotants. Les boles de vidre amb espelmes flotants feien, a la nit, un efecte de cuques de llum. Va ser com un veritable conte de fades, realment màgic. Tots els convidats van quedar meravellats.

En el parament de taula, fugint d’allò més quotidià, es va optar per plats de ceràmica en tonalitats blaves i blanques, que emulaven les rajoles mediterrànies. Les cadires, model Victoria Ghost de disseny transparent, semblaven de cristall, i van donar aquell toc d’elegància que, juntament amb la coberteria daurada i la fina cristalleria, vestien la taula i proporcionaven al conjunt una atmosfera màgica.

Per als nuvis era molt important que el seu casament fos una gran reunió d’amics i familiars propers, així que van cuidar tots els detalls per aconseguir que fos inoblidable, i un dels més importants va ser la gastronomia.

 

Fotografies de Franco Gribodo

Van dipositar tota la seva confiança en la professionalitat i el servei de Sensacions Gastronomy & Emotions, per la seva qualitat, la seva creativitat, la seva passió i l’alta cuina en cada un dels seus plats. Una elecció que es va traduir en un espectacle per als sentits, com el plat “Menjar-nos el mar”, experiència 3D creada conjuntament per a l’ocasió. La resta de plats no van deixar indiferent ningú, com la stracciatella d’escopinyes, els cirerols escaldats, les olives negres mimetitzades, el caviar de vinagreta de Mòdena o l’escuma de iuzu. En resum, un festival de sabors, tot cuidat fins al mínim detall, i que va convertir la boda en una gran experiència gastronòmica, inoblidable per a tots els presents.

Fotografies de Franco Gribodo

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.