Casarse a Catalunya

Diversió per als convidats

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Un casament esdevé un moment tant únic com especial tant per als nuvis com per a tots els convidats, siguin familiars o amics.

Des del moment del primer sí ja comença l’aventura de l’organització del que, probablement, serà el dia més important de les vostres vides.

Moltes idees al cap que volen fer-les realitat i que a poc a poc s’han d’anar tancant per tal de tenir una bona organització del dia somiat.

Trobar la localització perfecta implica fer una recerca en profunditat pensant i tenint en compte molts aspectes que han d’afavorir tant a la parella com als seus convidats.

En aquest sentit, es poden donar dues situacions. La primera és que tant la parella com els assistents no s’hagin de desplaçar de les seves residències habituals en el dia del casament i la segona és que per diversos motius, el casament se celebri a un lloc on els convidats hagin de desplaçar-se per poder assistir-hi.

Sigui quina sigui l’opció que triïn els nuvis és crucial tenir un pla establert i organitzat per a aquelles persones que vinguin de fora. Parlem d’allotjament, d’activitats… en definitiva preparar moments d’oci per a tots els que viatgen expressament i tinguin ganes de divertir-se encara més del que ja ho faran.

Jubany Events

Des del moment del primer sí ja comença l’aventura de l’organització del que, probablement, serà el dia més important de les vostres vides.

Moltes idees al cap que volen fer-les realitat i que a poc a poc s’han d’anar tancant per tal de tenir una bona organització del dia somiat.

Trobar la localització perfecta implica fer una recerca en profunditat pensant i tenint en compte molts aspectes que han d’afavorir tant a la parella com als seus convidats.

En aquest sentit, es poden donar dues situacions. La primera és que tant la parella com els assistents no s’hagin de desplaçar de les seves residències habituals en el dia del casament i la segona és que per diversos motius, el casament se celebri a un lloc on els convidats hagin de desplaçar-se per poder assistir-hi.

Sigui quina sigui l’opció que triïn els nuvis és crucial tenir un pla establert i organitzat per a aquelles persones que vinguin de fora. Parlem d’allotjament, d’activitats… en definitiva preparar moments d’oci per a tots els que viatgen expressament i tinguin ganes de divertir-se encara més del que ja ho faran.

Allotjament

Un casament implica una despesa important de diners. Per això s’han de tenir en compte diversos aspectes a l’hora de buscar allotjament per a tots els qui venen de fora. Hi ha qui decideix buscar-ho pel seu compte i altres que esperen l’opció que pugui donar la parella.

Trobar un lloc còmode i assequible no és feina fàcil però tampoc impossible.

El millor sempre serà parlar amb els responsables dels allotjaments per concretar nombre d’hostes i a partir d’aquí oferir un preu tancat amb les diverses opcions que puguin oferir.

Sensations Gastronomy & Emotions

ENTRETENIMENTS

Aquesta és la part que més agrada a tothom. Normalment, aportar propostes de lleure fa que els convidats agafin encara amb més ganes els dies abans i després del casament.

La parella pot oferir una àmplia proposta gastronòmica recorrent a bars i restaurants de la localitat on tingui lloc la celebració. Tot i això, hi ha plans, sobretot, per als més joves, que són d’allò més divertits com l’organització d’una gimcana a base de jocs on tots o gairebé tots hi puguin participar. Si el casament és a l’hivern aquests tipus de jocs poden adaptar-se a un lloc tancat. Si pel contrari és a l’estiu les opcions varien i l’oferta pot ser més àmplia. Un bon exemple poden ser jocs de campament o jocs d’aigua. La diversió està més que assegurada.

Sea Bookings

Preboda

Aquest pot ser un dels aspectes més innovadors i desconeguts alhora per molts i cada cop és més habitual que se celebri.

Moltes parelles consideren que és un molt bon moment per crear bon ambient, per interactuar i conèixer la resta de convidats amb la finalitat que el dia del casament sigui tot menys fred i hi hagi bona sintonia entre tots.

Els nuvis solen oferir un còctel, a ve el dia abans de l’enllaç ajuntant a ambdues famílies així com a tots els amics. L’ambient és distès i despreocupat i és, com dèiem, el moment perfecte per conèixer-se.

 

Dasler

Jubany Events

Arts Catering

Postboda

Si la preboda és una proposta innovadora, aquesta encara ho és més i és que cada cop són més les parelles que aposten per ajuntar-se l’endemà amb els seus convidats i comentar el casament. Sempre és un bon moment per recordar i no hi ha millor manera que fer-ho tornant a ajuntar a tots els assistents. Normalment, solen oferir un dinar distès amb pica-pica, arrossos, etc.

No ho dubteu, aquestes propostes deixaran molt bon sabor de boca als vostres convidats!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.