Casarse a Catalunya

Sílvia i Josep, un dia de somni

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La història de la Sílvia i el Josep Maria va començar fa 10 anys, gràcies a una amiga que tenien en comú. Des del dia que es van veure, va sorgir un amor especial.

La casualitat va portar que es retrobessin aquell estiu, ja que vivien a la mateixa població, i des de llavors no es van separar.

Després de tants anys junts, els va agradar la idea de fer un pas endavant i estar junts per sempre, i volien celebrar-ho amb les persones més estimades. Durant la covid-19, ell la va sorprendre portant-la a un espai on passaven moltes hores en els seus inicis, i allà va ser on li va demanar la mà. En començar a pensar en el lloc del banquet, no tenien dubtes que ho volien celebrar a Mas La Boella. Els jardins, els espais i les possibilitats que oferien convertien la finca en el seu escenari ideal.

Per a les fotografies, van confiar plenament en l’agència Wisconsin, ja que encaixava molt amb l’estil de la parella. “L’experiència de preparar un dia tan especial amb l’equip i la seva atenció personalitzada va ser impecable”, ens explica ella.

Els nuvis recorden entre rialles tot el que comporta organitzar un casament, triar la decoració, escollir les cançons… Tot i això, se senten molt agraïts per les facilitats que els van posar des de Mas La Boella durant tot el procediment.

Quin bon dia que va fer! Amb la celebració de l’aperitiu al jardí i posteriorment el banquet al Gran Pavelló, cada detall va fer que fos un dia màgic que recordaran per sempre. Gastronomia pròpia d’alt nivell, una decoració màgica… L’elegància va marcar un dissabte 9 d’abril, i cal ressaltar que, a més, la Sílvia, a les 00h, faria 30 anys. Impossible començar millor un aniversari!

La covid els va continuar acompanyant, però els va permetre fer-ho molt més relaxadament que mesos enrere.

La celebració va ser un èxit, i els nuvis i els convidats van quedar molt contents amb l’atenció, el servei i la gastronomia. Tot va sortir rodó, hi ho recorden com un dels millors dies de la seva vida”

Totes les fotografies són Wisconsin Weddings

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.