Casarse a Catalunya

I la mare de la núvia?

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Avui dia les dones no aparenten l’edat que tenen. Estan atentes al seu benestar, són actives i audaces.

Clarins respon a les seves exigències desenvolupant la línia Nutri-Lumière dirigida a totes aquelles dones de més de 60 anys que volen continuar cuidant i nodrint la seva pell, sentir-se joves i vitals. Nodreix, reafirma i reaviva la pell a l’instant.

Tots sabem que el pas del temps envelleix tot tipus de pells i fins i tot hi ha qui nota la seva més apagada i groguenca a causa de la fixació dels sucres en les fibres de col·lagen. La solució revolucionària, Nutri Lumière Revive de Clarins aposta per la lluminositat per a mantenir una pell radiant i fresca.

Clarins ha formulat aquest excepcional tractament que actua tant sobre la falta de vitalitat de les pells madures com sobre el fenomen del engrogament de la pell. Components com el caqui, originari de la Xina, inhibeixen l’acció dels sucres atenuant de manera efectiva els efectes de la glicació mantenint la pell flexible, donant-li un aspecte saludable i lluminós.

ACCIÓ ANTIEDAT COMPLETA

Un còctel de 8 plantes bio que revitalitza la pell i desafia el temps:

  • Els extractes de flors bio, combinats amb la escina bio, del castanyer d’Índies rellancen la xarxa micro nutritiva de la pell .
  • L’alga wakame bio associada a l’oli de jojoba bio i al llard de karité bio protegeix i enforteix la pell, preservant la seva flexibilitat.
  • El harungana bio estimula la síntesi de col·lagen per a una pell més densa i ferma.
  • Els sucres de civada bio i l’extracte de datiler del desert bio tiben la pell.
  • El kalanchoe reactiva els mecanismes d’hidratació de la pell
  • L’exclusiu complex “Anti Pollution Complex” de Clarins protegeix la pell de contaminacions interiors i exteriors, així com de les lesions ocasionades per la llum blava.

 

TEXTURA I MANERA D’APLICACIÓ

Aquesta crema en oli, untosa i fondent de color violeta clar s’ha d’escalfar prèviament a les mans per a aconseguir aconseguir la mateixa temperatura corporal. Posteriorment s’ha d’aplicar mitjançant pressions en rostre, coll i escot.

NO HI HA EDAT PER A ESTAR RADIANT! LA TEVA EDAT MÉS RADIANT ÉS ARA!

 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.