Casarse a Catalunya

Núvies somiadores

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Cristina Tamborero presenta la seva nova col·lecció Fantasie per núvies que somnien en estar espectaculars en el seu dia especial.

La passió pel món de la moda i l’obsessió pels petits detalls li han portat a dissenyar col·leccions de Núvia i Festa. Els seus dissenys són únics, cures, acaronats i personalitzats. Tots ells confeccionats amb teixits nobles i brodats a mà que defineixen a la perfecció les col·leccions de Cristina. Una picada d’ullet a l’antiga alta costura traslladada a l’actualitat.

El concepte Fantasia és la inspiració forta per la qual aposta la signatura Cristina Tamborero per a donar forma i sentit a la col·lecció Núvia i Convidada 2023.

Dissenys que ens endinsen a un món de fantasia on els vestits són autèntiques obres d’art sota una pluja de flors, esquitxat amb centellejos que recorden a cels estrellats. La màgia es veu reflectida puntada a puntada posant l’accent al savoir faire de la signatura.

Una col·lecció de núvia confeccionada amb teixits nobles, delicades puntes incrustades a mà, tuls il·lusió brodats amb motius florals, gases vaporoses que donen vida als vestits i volants que realça la bellesa de la dona. Una col·lecció presentada en la passarel·la d’Alta Costura de Paris i dissenyada per a dones amb caràcter, actuals i romàntiques. A continuació us presentarem alguns dels seus vestits de la col·lecció.

En primer lloc trobem el vestit Geraldine, un look compost per un vestit de silueta recta amb brodat en punta d’escots tancats.

En segon lloc, el vestit Gabriela, un vestit de cort recta, escot davanter i esquena quadrada.

Un altre dels maravellosos vestits és el Gala, vestit de cort semi sirena, escot pico, sense mangues i cintura treballada amb transparències a partir de calats i entredosos en punta.

Continuant, ens trobem amb el  Genoveva un vestit en ras de seda de silueta recta, escot barca per davant i escaix a l’esquena i una cua com a complement en el mateix teixit.

I lúltim vestits que comentarem és el Gina, un look compost per dues peces, jaqueta i vestit. Una jaqueta treballada en tul brodat en flor i acabada amb puntes. Vestit en organza triple d’escot davanter barca i esquena quadrada, amb faldilla a capa.

Aquests són alguns dels espectaculars vestits de núvia que presenta la marca per el teu dia tan especial. 

La firma es situa a Barcelona, a l’Avinguda Diagonal, per si vols tenir l’oportunitat i l’atenció privilegiada de Cristina on dissenyarà i donarà forma al vestit dels teus somnis.

 

 

 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.